3.000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
3000-3500


Sadece bu iki ürün arasındaki fark nedir onu merak ettim 500 TL fark için değer mi hemen siparişi geçeyim :)
İkisi de çok iyi. Khail god daha stabil. Paran yoksa al starburst switch. Varsa khail god yapıştır. İkisi de memnun eder.
 
Merhaba herkese, 3000 TL'ye kadar olan klavye ihtiyacım var. Klavyelerle ilgili herhangi bir bilgim yok (en ufak bilgim bile yok normal klavyeler kullandım hep).genelde Valorant ve CS gibi FPS oyunları oynuyorum. Maksimum çıkabileceğim bütçe 3500 kadar olabilir. Laptop kullanıyorum klavye önerisi yapabilecek var mı artı ve eksi yönleri ile?

coverzone Ajazz AK820 Pro 3 Modlu%75 Mekanik Klavye, TFT Akıllı Ekran ve Düğmeye Sahip Gasket-Mounted Oyuncu Klavyesi, Bluetooth 5.1/2.4g Kablosuz/Type-C Kablolu (AK820 PRO - Sarı Siyah - Gift Switch) : Amazon.com.tr: Bilgisayar ben şu an bunu kullanıyorum gayet memnunum.
 
1755845347404.png


Sipariş geçildi teşekkürler.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı