- Makaleler
- 4
Daha fazla
Büyük ihtimalle bu modeli alacağım hocam herkes manyetik klavyeyi öneriyor. Özellikle rekatbetçi oyunlar oynadığım için. Bugün ayrıca
Fifine ampligame H9 diye bir kulaklıkta aldım sanırım iyi combo olur herkes öneriyor![]()
Sahsen NuPhy Air 75 HE gibi cok daha ust seviye bir manyetik klavye kullanicisi olarak ben amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar olmadigi surece manyetik onermem. Bu fiyat bandinda giris seviye manyetikler var ve hepsi malzeme kalitesi, yalitim, PBT kalitesi gibi klavyenin omrunu dogrudan etkileyen konularda mekaniklerden cok daha geride. Elimde hem G75 Pro hem de NuPhy Air 75 HE var ve 3000 lira bile olmayan G75 neredeyse 7500 lira olan manyetik klavyeden daha iyi basim hissiyatına sahip. Snap tap ve rapid trigger gibi ozellikler ise sosyal medyanın oldukca abarttigi ozellikler. Ya oyunlarda ban sebebi ornegin CS yada oyun mekanigine uymadigi icin neredeyse bir etkisi yok ornegin Valorant. Tek artisi tus hassasiyetlerini tek tek ayarlayabiliyor olmaniz onuda kullanirmisiniz bilemem. Gecikme olarak ise aralarinda hissedilen hicbir fark yok, gercek 8000 Hz veremiyor zaten bu klavyeler. Ha Jet75 üzermi üzmez ama ozellikle bu butcede mekanikler cok daha iyi genel anlamda.