3.000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
3000-3500
Önerilerinize güvenerekten siparişi geçiyorum dostlar teşekkürler yardımcı olduğunuz için umarım pişman olmayız :)

Not: Ya da biraz daha tartışma konusu olsun acele yok geceye sipariş veririm.

Biraz daha bekleyeceğim tartışma konusu oldu biraz yazım hissiyatı vs. diye aralarındaki fark 500 TL fazla bir şey değil ama uzun süreli götürecek bir şey istiyorum o yüzden bu gece sipariş geçeceğim.

Yalitim kalitesi ve malzeme kalitesinden dolayi yapısal olarak bu butcedeki iyi mekanikler daha iyi sure goturur manyetiklere gore. G75 Pro en iyi secenek.

Biraz daha bekleyeceğim tartışma konusu oldu biraz yazım hissiyatı vs. diye aralarındaki fark 500 TL fazla bir şey değil ama uzun süreli götürecek bir şey istiyorum o yüzden bu gece sipariş geçeceğim.
Jet 75 manyetik switch kullanıyor. Fps oyunları için çok önde. Kendim jet75 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Yazım hissiyatı da kötü değil. Bence sevmeme ihtimaliniz yok.

Al bu da fotosu.
IMG_0870.jpeg

Jet 75 manyetik switch kullanıyor. FPS oyunları için çok önde. Kendim jet75 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Yazım hissiyatı da kötü değil. Bence sevmeme ihtimaliniz yok.

Al bu da fotosu.Eki Görüntüle 2560239

Büyük ihtimalle bu modeli alacağım hocam herkes manyetik klavyeyi öneriyor. Özellikle rekatbetçi oyunlar oynadığım için. Bugün ayrıca
Fifine ampligame H9 diye bir kulaklıkta aldım sanırım iyi combo olur herkes öneriyor :)

Büyük ihtimalle bu modeli alacağım hocam herkes manyetik klavyeyi öneriyor. Özellikle rekatbetçi oyunlar oynadığım için. Bugün ayrıca
Fifine ampligame H9 diye bir kulaklıkta aldım sanırım iyi combo olur herkes öneriyor :)
İyi seçim ikiside sizin için.

hocam %60 düşünürseniz

manyetik switch 8k hz polling rate

hocam %60 düşünürseniz

manyetik switch 8k hz polling rate
Alınmaz.

Hocam %60 düşünürseniz.

Manyetik switch 8K Hz polling rate.

Alınmaz kesinlikle. Wraith yalamaları över sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı