Önerilerinize güvenerekten siparişi geçiyorum dostlar teşekkürler yardımcı olduğunuz için umarım pişman olmayız![]()
Hangi modeli aldınız hocam. İki model atıldı ikisi de üzmez bence.
Biraz daha bekleyeceğim tartışma konusu oldu biraz yazım hissiyatı vs. diye aralarındaki fark 500 TL fazla bir şey değil ama uzun süreli götürecek bir şey istiyorum o yüzden bu gece sipariş geçeceğim.
Jet 75 manyetik switch kullanıyor. Fps oyunları için çok önde. Kendim jet75 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Yazım hissiyatı da kötü değil. Bence sevmeme ihtimaliniz yok.Biraz daha bekleyeceğim tartışma konusu oldu biraz yazım hissiyatı vs. diye aralarındaki fark 500 TL fazla bir şey değil ama uzun süreli götürecek bir şey istiyorum o yüzden bu gece sipariş geçeceğim.
Jet 75 manyetik switch kullanıyor. FPS oyunları için çok önde. Kendim jet75 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Yazım hissiyatı da kötü değil. Bence sevmeme ihtimaliniz yok.
Al bu da fotosu.Eki Görüntüle 2560239
İyi seçim ikiside sizin için.Büyük ihtimalle bu modeli alacağım hocam herkes manyetik klavyeyi öneriyor. Özellikle rekatbetçi oyunlar oynadığım için. Bugün ayrıca
Fifine ampligame H9 diye bir kulaklıkta aldım sanırım iyi combo olur herkes öneriyor![]()
Alınmaz.hocam %60 düşünürseniz
![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: ''Kitsune Edition'' sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz...wraithesports.com
manyetik switch 8k hz polling rate
Hocam %60 düşünürseniz.
![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: ''Kitsune Edition'' sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz...wraithesports.com
Manyetik switch 8K Hz polling rate.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.