3.000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
3000-3500

Sahsen NuPhy Air 75 HE gibi cok daha ust seviye bir manyetik klavye kullanicisi olarak ben amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar olmadigi surece manyetik onermem. Bu fiyat bandinda giris seviye manyetikler var ve hepsi malzeme kalitesi, yalitim, PBT kalitesi gibi klavyenin omrunu dogrudan etkileyen konularda mekaniklerden cok daha geride. Elimde hem G75 Pro hem de NuPhy Air 75 HE var ve 3000 lira bile olmayan G75 neredeyse 7500 lira olan manyetik klavyeden daha iyi basim hissiyatına sahip. Snap tap ve rapid trigger gibi ozellikler ise sosyal medyanın oldukca abarttigi ozellikler. Ya oyunlarda ban sebebi ornegin CS yada oyun mekanigine uymadigi icin neredeyse bir etkisi yok ornegin Valorant. Tek artisi tus hassasiyetlerini tek tek ayarlayabiliyor olmaniz onuda kullanirmisiniz bilemem. Gecikme olarak ise aralarinda hissedilen hicbir fark yok, gercek 8000 Hz veremiyor zaten bu klavyeler. Ha Jet75 üzermi üzmez ama ozellikle bu butcede mekanikler cok daha iyi genel anlamda.

Leş klavye alınmaz bunun yerine mchose ace 60 pro çok daha iyi.

Nuphy ve jet75 arasındaki tek fark hissiyat. Onun dışında teknoloji olarak aynılar. Jet 75 hissiyatı da kötü değil.

Leş klavye alınmaz bunun yerine mchose ace 60 pro çok daha iyi.

Nuphy ve jet75 arasındaki tek fark hissiyat. Onun dışında teknoloji olarak aynılar. Jet 75 hissiyatı da kötü değil.

Nuphy yazim hissiyati olarak Jet75'ten daha iyi. Hem daha iyi bir PCB ile geliyor hem daha iyi bir switch ile hem aluminyum kasaya sahip. Teknoloji olarak birebir aynida degiller. Birisi en iyi ihtimalle orta segment denebilecek bir manyetik birisi ise daha üst segment. Yazim hissiyatini dogrudan etkileyen her konuda daha onde ve ona ragmen G75 Pro daha memnun ediyor bu konuda.

Farkındaysan sana hissiyatı daha iyi demedim. Hissiyatı iyi dedim. Ayrıca Khail god switch, gateron jade pro dengidir.

Arkadaş oyun oynamak için klavye alıyor. Mekanik klavye gurmesi değil. Fps oyunları da oynadığı için jet75 açık ara daha iyi bir seçenek.

Genel kalite anlaminda aciklanan bilgilere gore Jade Pro daha iyi, kaplama malzemeleri belirtilmemis Kailh'in, fabrikadan lubing yapilarak ciktigi belirsiz ancak incelemelede yapilmadigi soyleniyor. Uzun omur bakimindan Jade Pro daha mantikli. Tam denk sayilmazlar ancak guclu bir alternatif

Khail god prelubed geliyor. Jet75 modelini aldığımda öyleydi.

Dostlar merhaba jet75 modelini almaya karar verdim. Değer verip aydınlattığınız için çok teşekkür ederim bakalım sonuç ne olacak bende merak ediyorum

Dostlar merhaba jet75 modelini almaya karar verdim. Değer verip aydınlattığınız için çok teşekkür ederim bakalım sonuç ne olacak bende merak ediyorum
Hayırlı olsun

Sadece bu iki ürün arasındaki fark nedir onu merak ettim 500 TL fark için değer mi hemen siparişi geçeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…