3.000 TL'ye kadar mouse önerisi

THE BOMB

Centipat
Daha fazla  
Dostlar selamlar 2. sefer Rival 650 aldım ve yaklaşık 6 ay sonrası yine sol tıkında kronik sorun meydana geldi. Değiştirmeyi düşünüyorum. Mouse önerileriniz var mıdır? 2K 3K arası bütçem. Teşekkürler iyi Sosyaller.

Dostlar selamlar 2. sefer Rival 650 aldım ve yaklaşık 6 ay sonrası yine sol tıkında kronik sorun meydana geldi. Değiştirmeyi düşünüyorum. Mouse önerileriniz var mıdır? 2K 3K arası bütçem. Teşekkürler iyi Sosyaller.

Kötü yanı nedir? Önerdiğin mouse nereden baksanız 10 yıllık bir mouse. Benim önerdiğim farenin özellik ve kalitesine sahip olması mümkün değil. Teknoloji 10 yıl önce başka bir seviyeydi şu an başka. Önerdiğim faredeki sensör gayet kaliteli ve işlemcisi de gayet başarılı çalışıyor. Ayrıca switchleride kalitesiz bir marka değil.

Son düzenleme:
Kötü yanı nedir? Önerdiğin mouse nereden baksanız 10 yıllık bir mouse. Benim önerdiğim farenin özellik ve kalitesine sahip olması mümkün değil. Teknoloji 10 yıl önce başka bir seviyeydi şu an başka. Önerdiğim faredeki sensör gayet kaliteli ve işlemcisi de gayet başarılı çalışıyor. Ayrıca switchleride kalitesiz bir marka değil.
Adam trollüyor şuan. Boşa dinleme. Her konuya alakalı alakasız bunu atıyor.

Tutuş stili ve el ölçüsü versen daha iyi olur. Fantech Helios II Pro var o civarlara Wraith üzerinde, bakabilirsin.

Dostlar selamlar 2. sefer Rival 650 aldım ve yaklaşık 6 ay sonrası yine sol tıkında kronik sorun meydana geldi. Değiştirmeyi düşünüyorum. Mouse önerileriniz var mıdır? 2K 3K arası bütçem. Teşekkürler iyi sosyaller.

Öncelikle tutuş şeklini belirtmeniz gerek.

1730077196827.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı