@emir2434 Hocam konu sizin için biraz boşa uzamış olabilir. Ben hocalarımın konuştukları mouselar arasında hepsinin alınabilir olduğunu düşünüyorum, hiçbirinin sizi üzeceğini düşünmüyorum, hepsi kendi fiyatına göre gayet iyi fareler.
Sadece claw istediğiniz için şunu söylemek istedim, claw için daha çok Scyrox V8 önerilir ama sen shape olarak pulsefire' a benzesin istemişsin ve aralarında ona en çok benzeyen Scyrox V6 ve genelde palm için öneriyorlar V6 yı.
Eki Görüntüle 2478027
Anlatmak istediğim claw için V8 önerirler genelde konulara bakarsan ama sen bu şekilde rahat ediyorsan V6 alıp claw da kullanabilirsin. Ayrıca scyrox iyi bir fare olsa da skatezlerinden genel olarak çoğu kişi memnun değil, bunu da belirteyim. Kalan kısım senin tercihine kalıyor hocam, hepsi yeterince kaliteli mouse ve bunlara ek olarak da bildiğim modelleri eklerim alta.
Hangisi sana daha uygunsa onu seçmeni öneririm.
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de
www.gaming.gen.tr
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Bu siteden boyut ve shape karşılaştırması yapabilirsin.
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!
www.eloshapes.com