3.000 TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

Biraz geriden geliyorum, kusura bakmayın. Darmoshark m3s maxin incelemesi var mıydı hocam? Ben görmedim çünkü.
M3S Varun modeli için bakmıştım ben hocam.
İnceledim biraz da pek alakaları yok gibi, orada hatam olmuş.

M3 için var ama.

@emir2434 Hocam konu sizin için biraz boşa uzamış olabilir. Ben hocalarımın konuştukları mouselar arasında hepsinin alınabilir olduğunu düşünüyorum, hiçbirinin sizi üzeceğini düşünmüyorum, hepsi kendi fiyatına göre gayet iyi fareler.

Sadece claw istediğiniz için şunu söylemek istedim, claw için daha çok Scyrox V8 önerilir ama sen shape olarak pulsefire' a benzesin istemişsin ve aralarında ona en çok benzeyen Scyrox V6 ve genelde palm için öneriyorlar V6 yı.

1745626150648.png

Anlatmak istediğim claw için V8 önerirler genelde konulara bakarsan ama sen bu şekilde rahat ediyorsan V6 alıp claw da kullanabilirsin. Ayrıca scyrox iyi bir fare olsa da skatezlerinden genel olarak çoğu kişi memnun değil, bunu da belirteyim. Kalan kısım senin tercihine kalıyor hocam, hepsi yeterince kaliteli mouse ve bunlara ek olarak da bildiğim modelleri eklerim alta.
Hangisi sana daha uygunsa onu seçmeni öneririm.

Bu siteden boyut ve shape karşılaştırması yapabilirsin.

@emir2434 Hocam konu sizin için biraz boşa uzamış olabilir. Ben hocalarımın konuştukları mouselar arasında hepsinin alınabilir olduğunu düşünüyorum, hiçbirinin sizi üzeceğini düşünmüyorum, hepsi kendi fiyatına göre gayet iyi fareler.

Sadece claw istediğiniz için şunu söylemek istedim, claw için daha çok Scyrox V8 önerilir ama sen shape olarak pulsefire' a benzesin istemişsin ve aralarında ona en çok benzeyen Scyrox V6 ve genelde palm için öneriyorlar V6 yı.

Eki Görüntüle 2478027
Anlatmak istediğim claw için V8 önerirler genelde konulara bakarsan ama sen bu şekilde rahat ediyorsan V6 alıp claw da kullanabilirsin. Ayrıca scyrox iyi bir fare olsa da skatezlerinden genel olarak çoğu kişi memnun değil, bunu da belirteyim. Kalan kısım senin tercihine kalıyor hocam, hepsi yeterince kaliteli mouse ve bunlara ek olarak da bildiğim modelleri eklerim alta.

Zaopin’in hot-swap switch’lere sahip olması çok heyecan verici, böyle mouse’ların artması dileğiyle.

M3S Varun modeli için bakmıştım ben hocam.
İnceledim biraz da pek alakaları yok gibi, orada hatam olmuş.

M3 için var ama.

Zaten Darmoshark 2023-2024 ürünleri ve bütün ilk üretimde batırdı. Qc sorunları, entegrede kaynaklanan double Click, DPI sapmaları gibi şeyler. Max modellerinin incelemesi var mı? Eski modelleri atmak yanlış bu arada. WLmouse Beast X 4K da sorunları bitmeyen bir model olmuştu. Hatta WLmouse bundan desteğini bile kesti. Bir model sorunlu çıkınca o marka alınmaz diye bir şey yok. Elimde istersen m3s Pro yeni batch var. Profesyonel değilim ama bir test yaptım. 4 cm 800 DPI testi yaptım sonuçlar 798.58 çıkıyor. (tabii profesyonel bir şekilde yapmadım. Fareyi arada kaydırmış ta olabilirim. Ama istersen elimde video var. Başka bir yer biliyor isen oradan da yapabilirim.) Wraith yeni batch satıyor. Hatta bu yüzden ülkeye sonra getirdiler Max modellerini yoksa 7-8 aydır piyasadalar. Ancak yeni modeller kafanız karışmasın. Mesela M3'ün sorunları hala devam ediyor diye biliyorum. Zamanında @ubiiyy de yaşadı. Ancak yeni batchlerde öyle bir sorun yok. Hatta hala bazı yerlerde eski modeller de satılıyor.
Tabii hala qc sorunlu gelmeyecek diye bir şey yok. Qc sorunsuz bir farede görmedim. İllaki bir yerinde yaşıyorsun. Sadece modele göre gelme olasılığı azalıyor artıyor. Mesela ATK'ların birçok modeli qc sorunları var. Ama gelme olasılığı da var bunun içinde. Wraith maalesef bir şey yapmıyor diye biliyorum bu konu ile alakalı.
Ayrıca Click latencyde gerçekten iyi iş çıkarıyor. 8K Hz olan dongleyi alırsanız ve kullanırsanız 0.406 ms alırsınız. Rakiplerinin fiyat farkı fazla. (M3 Pro Max incelemelerinden aldım. Her şeyi aynı sadece M3 Pro Max daha büyük ve 2 gram daha ağır)

1745642768836.png

Bu fiyat bandındaki diğer ürünlerin Click latency testi:

1745642902269.png

Bu fiyata güzel bir değer veriyor. Eğer fazla gecikme olsaydı bunu net anlardım. Click'lerin önemli olduğu oyunları oynuyorum genellikle PvP gibi Minecraft falan.

Son düzenleme:
@emir2434 hocam konu sizin için biraz boşa uzamış olabilir. Ben hocalarımın konuştukları fareler arasında hepsinin alınabilir olduğunu düşünüyorum, hiçbirinin sizi üzeceğini düşünmüyorum, hepsi kendi fiyatına göre gayet iyi fareler.

Sadece claw istediğiniz için şunu söylemek istedim, claw için daha çok Scyrox V8 önerilir ama sen shape olarak PulseFire'a benzesin istemişsin ve aralarında ona en çok benzeyen Scyrox V6 ve genelde palm için öneriyorlar v6'yı.

Eki Görüntüle 2478027
Anlatmak istediğim claw için V8 önerirler genelde konulara bakarsan ama sen bu şekilde rahat ediyorsan V6 alıp claw da kullanabilirsin. Ayrıca Scyrox iyi bir fare olsa da skatezlerinden genel olarak çoğu kişi memnun değil, bunu da belirteyim. Kalan kısım senin tercihine kalıyor hocam, hepsi yeterince kaliteli mouse ve bunlara ek olarak da bildiğim modelleri eklerim alta.

Saolasin aslinda nasıl tuttugum cok değişiyor Mac icinde mousei biraz sıktığım icin ondan dolayi yanlış belirtmis olabilirim ama sekil olarak aynisi olan bir şey onermeniz sevindirdi. Eger bahsettiginiz diger fareler ile ayni sensör özelliklerine sahipse bunlardan tercih edeceğim

Saolasin aslinda nasıl tuttugum cok değişiyor Mac icinde mousei biraz sıktığım icin ondan dolayi yanlış belirtmis olabilirim ama sekil olarak aynisi olan bir şey onermeniz sevindirdi. Eger bahsettiginiz diger fareler ile ayni sensör özelliklerine sahipse bunlardan tercih edeceğim
Tabi hocam gayet kalitelidir alabilirsin. Skatezleri konusunda da sorun yaşarsan wraithden 200-300 liraya dot skatez alıp halledersin daha sonrasında.

Tabii hocam gayet kalitelidir alabilirsin. Skatezleri konusunda da sorun yaşarsan Wraith'den 200-300 liraya dot skatez alıp halledersin daha sonrasında.

Skatezleri nasıl sorun yaratir HyperX fareyi oyunda takilma yaptigi icin değiştireceğim bu tarz sorun yaratır mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı