Başlıkta da yazdığı gibi klavye istiyorum. %65 klavye olursa sevinirim. Oyun için kullanacağım ama hızlı yazılan bir klavyede olursa sevinirim, teşekkürler.
Başlıkta da yazdığı gibi klavye istiyorum. %65 klavye olursa sevinirim. Oyun için kullanacağım ama hızlı yazılan bir klavyede olursa sevinirim, teşekkürler.
ajazzturkiye.com
Olur%75 olursa Epomaker HE75 Tri alın geçin.
Amazondan daha önce hiç alışveriş yapmadım, Türkiye'den mi geliyor yine aldıklarım?
Aula f75 arkadaşımda var pek beğenmiyorum diyordu neden bilmiyorum ama.
![]()
AK650 TFT Ekranlı 3 Modlu Mekanik Oyun Klavyesi-5.000 Mah Batarya-Gask
Özellik Değer / Açıklama Model AJAZZ AK650 Tuş Sayısı 66 Düzen %60 Montaj Gasket Ön Yükseklik 20.4 mm Yazma Açısı Tripodsuz: 3° / Küçük tripod: 6° / Büyük tripod: 8.8° Kasa Malzemesi ABS Bağlantı Türü Kablolu, 2.4 GHz, Bluetooth Plaka Malzemesi PC RGB South-facing RGB Hot-Swap Evet Anti-Ghosting...ajazzturkiye.com
Rengi çok çirkin ama ya başka yokmu acaba?%75 olursa Epomaker HE75 Tri alın geçin.
Rengi çok çirkin ama ya başka yok mu acaba?
Rengi çok çirkin ama ya başka yokmu acaba?
Mekanik ile manyetik arasında ki fark nedir kabaca anlatirmisiniz?Bütçede mekanik olaran en iyi şu anda o. Manyetik istiyorsanız @Leon Dayı hocamın attığına bakın.
Alternatif olarak bunlara bakılabilir.
![]()
Endorfy Thock %75 Wireless Kailh Black Switch RGB İngilizce Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (EY5A074)
Minimalist tasarımdan ve düzenli bir çalışma alanından hoşlanıyorsanız, Thock 75% Wireless Black’e bayılacaksınız.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO 5075B Plus Shine-Through RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
www.gaming.gen.tr
Bütçe çıkarsa
![]()
EPOMAKER RT80 Siyah Gaming Klavye
Tatmin edici bir yazma deneyimi sunmak için RT80, beş kat ses ve hissi iyileştiren malzeme içerir.www.gaming.gen.tr
Mekanik ile manyetik arasında ki fark nedir kabaca anlatir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.