3.000 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
3.000
Bu bütçelerde alıcağınız Logitech, SS vs. gibi markalı ürünler bu bütçede çer çöp parçalarla "zaten markalı ne de olsa alırlar" diyerek yapılıyor.

Onu da düşünüyorum biraz evet bütçeyi biraz daha arttırabilirim o yüzden.

Garantide hiçbir sıkıntı yaşamazsınız özellikle Wraith Gaming gen gibi yerlerde ayrıca gerçekten driveri kötü olan bir sürü mouse var ama örnek olarak arkadaşın attığı Fantech yazılım konusunda kötü değil bence illa uygun fiyatlılarda kötü olanı vardır aklınıza kötü olarak sokmuşsunuz diğer markaları.

Olabilir tabii bu arada benim yazdığım Bloody mouselerle fiyatı da göz önünde bulundurursak hangisi tercih edilebilir.

Onu da düşünüyorum biraz evet bütçeyi biraz daha arttırabilirim o yüzden.

Olabilir tabii bu arada benim yazdığım Bloody mouselerle fiyatı da göz önünde bulundurursak hangisi tercih edilebilir.

Hocam tam size göre hem Çin malı değil(!) hem de bilinmedik mağazalarda değil (!)

Garantisiyle Wraith ilgileniyor ve en ufak sorunda gayet iyi bir sekilde ilgileniyorlar sadece keyfi iade yapamiyorsunuz. Tersine en basitinden SteelSeries'in distrubitoru olan Despec kotu bir garanti ve musteri destegi sagliyor.

Evet SteelSeries zaten almam genel olarak malzeme kalitesi bile o kadar iyi olmuyor.

Ürünü beğenmezseniz iade edemiyorsunuz ama eğer bir sorun çıkarsa gayet de iade alırlae hocam. Yazılımları da gayet yeterli zaten.

Peki boyut olarak nasıl bu elim büyüktür genel olarak.

Evet SteelSeries zaten almam genel olarak malzeme kalitesi bile o kadar iyi olmuyor.

Bu butcede sadece SteelSeries degil butun buyuk marka dediklerinizin hiçbir urunu alinmaz. Alayı kronik ve rezil urunler. Ayrıyeten atilan Fantech yazilim olarak gayet iyi.

Ona bakarsanız bütün kullandığınız şeyler çin malı çinde üretiliyor?
Ayrıca şuanda indirimdeyken alınabilecek en iyi mouse bu malzeme kalitesi olarak ve genel kalite olarak çok premium hissettiriyor eski mousem logitech'ti ondan bile daha rahat ve iyi olduğunu söyleyebilirim şuan hafifliğinden dolayı scyrox v8 kullanıyorum.

Eliniz büyükse ve palm tutuyorsanız bu

Hocam tam size göre hem Çin malı değil(!) hem de bilinmedik mağazalarda değil (!)

Hocam Çin markası derken neyi kast ettiğimi biliyorsunuz attığınız için sağ olun genel tavsiye istemiştim eleştiri değil. Bu mouse nasıl peki sizce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı