3.000 TL'ye PC mi Xbox One mı?

Bence 3000TL'lik bir bilgisayar sonuçta bilgisayar ile yaptıklarını Xbox ile yapamazsın. Tabi seçme hakkı sana kalmış. Bence sağlam bir APU sistem topla. Sonra iyi bir GPU al mis gibi oyuncu sistemi.

Amacım oyun oynamak ama PC'yi de seviyorum. 3.000 TL'lik bir PC, Xbox One X veya One S'in yerini tutar mı oyun bakımından yoksa Xbox mı alayım?

3000TL'lik PC'nin sizi tatmin edeceğini sanmıyorum. Anca CS:GO LoL oynarsınız. Xbox One S 3000TL olursa onu öneririm ama o da 3000TL olur mu bilemiyorum. 300 doların üstüne 10 20 tane vergi eklerler artık nereye gider tahmin edemiyorum. Alacağınız One S size hem 3000TL'lik PC'nin çok çok üstünde performans verir hem de onun zorlanacağı hatta belki 30 FPS vereceği hikayesi grafiği iyi olan oyunlarda hiç kasmadan oynatır.

Konsol, hiçbir zaman bilgisayarın yerini alamaz. Konsolcular en yüksek grafiklerde oynadıklarını düşünürler halbuki bu bilgisayar için "Medium" ayarıdır. 30 FPS'e mahkumdurlar vs vs.. Bu konu uzar da gider. Oyunlardan verim almak istiyorsanız bilgisayar alın.
Dediğiniz de haklı olduğunuz yanlarda var haksız olduğunuz yanlarda gidip 10.000 15.000 tl arası rtx 2080 li yada 2060 lı sistemler toplarsan bi zahmet daha iyi olsun konsoydan zaten daha iyi olmassa sık kafasına gitsin okadar paraya ama konsoldaki ayarlar ve aynı şekilde kasmamayı isterseniz sanırım 6 7 bin tl tutar en minimum pc 3.000 tl lik pc konsol kalitesi sunarmı ?

Xbox One almayın artık.

Xbox One'ın içindeki donanım o kadar etmez. XB1'ın içinde dandik Bulldozer çekirdekleri ile yapılmış 8 çekirdek işlemci var, ekran kartı zamanında harika teknolojiydi ancak artık değil. GTX 1650S bile yok eder onu.

PC topla.
XB1 alınca oyunların fiyatı ile sağacaklar seni.

Konsol, hiçbir zaman bilgisayarın yerini alamaz. Konsolcular en yüksek grafiklerde oynadıklarını düşünürler halbuki bu bilgisayar için "Medium" ayarıdır. 30 FPS'e mahkumdurlar vs vs.. Bu konu uzar da gider. Oyunlardan verim almak istiyorsanız bilgisayar alın.
Konsol tabii ki de bilgisayarın yerini tutmaz ama burda fiyat devreye giriyor. Alacağı 3000 TL'lik sistemle ne oynayabilir ki? Ekran kartı eklemesi yapacağım vs. dememiş zaten. Onun yerine konsol alsa en azından kasmadan iyi oyunları oynar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı