3.000 TL'ye PC mi Xbox One mı?

3000TL'yi verimli harcarsan konsolları yok eden bilgisayar toplayabilirsin.

Game Pass diyorsun, Game Pass bir yere kadar. Sonra atıyorum Mafia II oynamak istediğinde Full fiyat bayılacak.

Xbox One kötü demiyorum. 3000TL etmez diyorum.

Öncelikle Game Pass'in içindeki oyunlar sürekli yenileniyor. Mafia II gibi istisnalar konusunda haklısınız. Fakat az önce 1650 Super gibi bir ekran kartına Xeon işlemci, DDR3 RAM falan dediniz, orada ben bir kahkahayı patlattım. 1650 Super'li toplanan sistemlere bir bakın yanında neler var. 3000TL'nin de hakkını vereceğini düşünüyorum.

Öncelikle Game Pass'in içindeki oyunlar sürekli yenileniyor. Mafia II gibi istisnalar konusunda haklısınız. Fakat az önce 1650 Super gibi bir ekran kartına Xeon işlemci, DDR3 RAM falan dediniz, orada ben bir kahkahayı patlattım. 1650 Super'li toplanan sistemlere bir bakın yanında neler var. 3000TL'nin de hakkını vereceğini düşünüyorum.
Kahkaha niye atıyorsun?

Komik mi?

Bal gibi besliyor o ekran kartını. 3000TL'nin de kurulu kuruşunu hak eder.

Xbox One S'de DDR3 RAM kullanıyor, biliyorsun değil mi?

İyi günler, daha fazla konuşmayacağım.
Konu sahibine PC öneriyorum.

Xeon işlemcilerin nesi varmış söyler misin? Bence X3440 alınmaz ama X5650 ya da E5 2620 V3 ile bilgisayar toplayanilir. Bunu belirteyim DDR3 RAM'ler ile DDR4 RAM'ler o kadar FPS farkı yaratmaz.

Xeon işlemcilerin nesi varmış söyler misin? Bence X3440 alınmaz ama X5650 ya da E5 2620 V3 ile bilgisayar toplayanilir. Bunu belirteyim DDR3 RAM'ler ile DDR4 RAM'ler o kadar FPS farkı yaratmaz.
En başta güncel değiller. Hadi aldık diyelim, Xbox One S'in gücünü gösterebilecek mi? Bakın 3000TL'den bahsediyoruz, aynı fiyata daha yüksek performans dururken neden daha düşük performans alalım? Ayrıca piyasada birsürü adam var, eğer dediğiniz Xeon GTX1650S kombosu mantıklı olsaydı şimdiye kadar birileri öyle bir sistem toplardı. Edit: One S 4600TL olacakmış. Bu durumda 4600TL'ye PC toplanması kesinlikle daha mantıklı.

En başta güncel değiller. Hadi aldık diyelim, Xbox One S'in gücünü gösterebilecek mi? Bakın 3000TL'den bahsediyoruz, aynı fiyata daha yüksek performans dururken neden daha düşük performans alalım? Ayrıca piyasada bir sürü adam var, eğer dediğiniz Xeon GTX1650S kombosu mantıklı olsaydı şimdiye kadar birileri öyle bir sistem toplardı. Edit: One S 4600TL olacakmış. Bu durumda 4600TL'ye PC toplanması kesinlikle daha mantıklı.

Tamam. Xeon kombinasyonu olmasa bile Ryzen 5 RX 580 veya RX 480 kombinasyonu yapılabilir. Bir de konuda 3000 TL bütçe belirtiyor ve biz Xbox One bahsediyoruz. Xbox series S'nin fiyatı 4600 TL One S değil.

Ben PC toplamayı daha mantıklı buluyorum. Sonuçta sadece oyun oynanmayacak. Günlük işler, ödevler bunları Xbox yapamaz. Zaten fiyatlar artacakmış 4500TL'ye Xbox One almak akıl karı değil. O fiyata çok daha güçlü sistem toplanır. Hem sizin bahsettiğiniz özel oyunlar Game Pass'ler PC yok mu? Var. Çatır çatır FH4 oynuyorum bilgisayardan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı