zizi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar merhaba. Aklımda iki monitör var fakat diğer tavsiyelere de açığım. 144HZ-165Hz bandında 2K, 1ms ve mümkünse HDR özelliği olan G-SYNC teknolojisini kullanabileceğim bir monitör arıyorum.
shop.samsung.com
.
.
Aklımdaki monitörler bunlar. Samsung'un renk ve kontras oranlarının çok iyi olması, FreeSync2 kullanması üstüne bir de 1000TL kadar ucuz olması gibi özellikleri MSI'a göre çok daha iyi görünse de 3 yıl önce çıkmış olması aklımı karıştırıyor. MSI'ın bu markasını NVIDIA G-Sync destekli monitör modelleri arasında göremedim ama anladığım kadarıyla destekliyor. Bunun sebebi nedir merak ediyorum. MSI'ın HDR özelliği de pek tatmin edici bulunmamış anladığım kadarıyla. Neden MSI daha pahalı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Kavisli Monitör Modelleri ve Fiyatları | Samsung TR
Kavisli Monitör Shop Samsung’da! Kavisli Monitör modelleri, Kavisli Monitör özelliklerini incelemek ve hayatınızı Samsung ile renklendirmek için tıklayın!

En Ucuz MSI Optix MAG272CQR 27" 165Hz WQHD Monitör Fiyatları
MSI Optix MAG272CQR 27" 165Hz WQHD Monitör Özellikleri ve Fiyatlarını Karşılaştır! En Ucuz MSI Optix MAG272CQR 27" 165Hz WQHD Monitör Fiyat avantajları ve indirim seçenekleri Cimri.com'da
www.cimri.com
Aklımdaki monitörler bunlar. Samsung'un renk ve kontras oranlarının çok iyi olması, FreeSync2 kullanması üstüne bir de 1000TL kadar ucuz olması gibi özellikleri MSI'a göre çok daha iyi görünse de 3 yıl önce çıkmış olması aklımı karıştırıyor. MSI'ın bu markasını NVIDIA G-Sync destekli monitör modelleri arasında göremedim ama anladığım kadarıyla destekliyor. Bunun sebebi nedir merak ediyorum. MSI'ın HDR özelliği de pek tatmin edici bulunmamış anladığım kadarıyla. Neden MSI daha pahalı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.