Yurt dışından nasıl kıyafet siparişi verilebilir?

trurebellion

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba, yurt dışından sipariş vermek istiyorum. Fiyat olarak 100-150 euro bandında oluyor. Ürünün bana ulaşmama imkânı falan var mı acaba? Detaylı bilgiler verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yurt dışından sipariş vermek istiyorum. Fiyat olarak 100-150 euro bandında oluyor. Ürünün bana ulaşmama imkânı falan var mı acaba? Detaylı bilgiler verir misiniz?
27 Euro üstü teslimat yapılmıyor. Yakınınız veya arkadaşınız giderse onlardan isteyebilirsiniz.

Son düzenleme:
28 Euro üstü teslimat yapılmıyor. Yakınınız veya arkadaşınız giderse onlardan isteyebilirsiniz.
Emin misiniz? Sonuçta teknolojik veya ticari amaçlı bir şey almıyorum ekstra vergi ödemem gerekmiyor mu sadece @Şebnem Ferah hocam başka bir konu için sorun olmaz demiş hocam benim konumada bakabilir misiniz size zahmet.

Emin misiniz? Sonuçta teknolojik veya ticari amaçlı bir şey almıyorum ekstra vergi ödemem gerekmiyor mu sadece @Şebnem Ferah hocam başka bir konu için sorun olmaz demiş hocam benim konumada bakabilir misiniz size zahmet.
Üründen 2-3 kat daha fazla vergi ödersiniz diye biliyorum. Devlet sınırı boşuna koymamış.

Ben onu yanında getirmesi için demiştim. Siparişte durumlar farklı işliyordur yüksek ihtimal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı