3.2 GB RAM ile Unity3D Build alma ve Android emulator ile test etme

Karşıt Madde

Centipat
Makaleler
3
GNU/Linux'da geliştirdiğim oyunu Build alıp Android emulator ile test ediyorum.
3.2 GB RAM miktarı ile...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Compositors açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
GNU/Linux'da geliştirdiğim oyunu Build alıp Android emulator ile test ediyorum.
3.2 GB RAM miktarı ile...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Compositors açık.

Unity açabilmeniz bile mucizeyken siz build alıp sanal makinede oynamışsınız bile, saygılar hocam :D

Linux'un güzelliği.

@222744, emmioğlu XFCE bu. Nasıl güzel mi görünümü?
Emmi XFCE için güzel görüntü fakat ben GNOME severim konfordan ötürü. İkinci ekran için bi XFCE ayağı gerekecek gibi ama, malum GNOME mousepad olmayan yerlerde bazen felç edebiliyor.

Gnome bence XFCE kadar hızlı, rahat ve konfor değil. XFCE'de yok yok.
Wayland dışında ama XFCE içinde Xwayland çıkacak.
Xwayland en çok beklediğim gelişme, KDE ile GTK uygulamalarını kullanmayı da sevmiyorum, KDE bütün sisteme yayılıyor zaten GNOME ile yan yana kurunca silene kadar anam ağlıyor.
XFCE iyidir iyi :D

Xwayland en çok beklediğim gelişme, KDE ile GTK uygulamalarını kullanmayı da sevmiyorum, KDE bütün sisteme yayılıyor zaten GNOME ile yan yana kurunca silene kadar anam ağlıyor.
XFCE iyidir iyi :D
Xubuntu kullanıyorum. İnşallah çıkınca XWayland'li yeni sürüm çıkınca buradan güncelleyeceğim; "Software & Updates"
1682873496494.png

Olmaz ise home'u yedekler öyle yüklerim, eski yöntemler :D.

Xubuntu kullanıyorum. İnşallah çıkınca XWayland'li yeni sürüm çıkınca buradan güncelleyeceğim; "Software & Updates"
Eki Görüntüle 1761091

Olmaz ise home'u yedekler öyle yüklerim, eski yöntemler :D.
Olmadı eldeki XFCEyi baştan siler CLIden kurarsınız hocam :D.

XFCEye Xwayland gelir de Xubuntu ekibi yeni paketleri ne zaman repolara sokar ben şahsen bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı