Sebastian01080
Centipat
ben 33000 tlye aldımAlsana Hepsiburadanın 12-128 verdiği fiyat... Adam s....lar( seviyorlar )
ben 33000 tlye aldımAlsana Hepsiburadanın 12-128 verdiği fiyat... Adam s....lar( seviyorlar )
Biraz daha iPhone 12 kullanayım olmadı seneye pilini değiştirirm.
İkinci elden her türlü 23-25 arası gider.ben 33000 tlye aldım![]()
Süreç şöyle oluyor. Cihazı eskiyi getir yeniyi götür kapsamında Hepsiburada'nın anlaşmalı olduğu bayilere gönderiyorsun (örneğin Easycep). Daha sonra cihazı inceleyip fiyatı güncelleyerek sana teklif gönderiyorlar. Teklifi kabul ettiğinde Hepsiburada kupon kodu veya nakit olarak alabiliyorsun. Ardından yeni cihazını satın alabilirsin. Tabi yedek telefonun yoksa aradan biraz zaman geçecek telefonsuz kalacaksın. Her türlü ilk önce senin cebinden para çıkacak ve o şekilde satın alacaksın yeni cihazını. Ardından sana eski cihazın için para gönderecekler.Hemen bugün mü çok garip.
Bu da mantıklı tabii ama biraz daha bekleyeceksiniz. Ama daha mantıklı olan budur elden çıkarak istiyorsan da benim dediğimi uygulayabilirsiniz.
Sarı siteye bak. Ederi neyse... Veya sıfır S23 ile kafa kafaya takas istediğini belirt.ben 33000 tlye aldım![]()
Süreç şöyle oluyor. Cihazı eskiyi getir yeniyi götür kapsamında Hepsiburada'nın anlaşmalı olduğu bayilere gönderiyorsun (örneğin EasyCep). Daha sonra cihazı inceleyip fiyatı güncelleyerek sana teklif gönderiyorlar. Teklifi kabul ettiğinde Hepsiburada kupon kodu veya nakit olarak alabiliyorsun. Ardından yeni cihazını satın alabilirsin. Tabii yedek telefonun yoksa aradan biraz zaman geçecek telefonsuz kalacaksın. Her türlü ilk önce senin cebinden para çıkacak ve o şekilde satın alacaksın yeni cihazını. Ardından sana eski cihazın için para gönderecekler.
18000 çok az hocam ben biraz daha iPhone 12 kullanayım.
Siteler o kadar veriyor. Sarı sitede 25 e satarsın tahminimce.18000 çok az hocam ben biraz daha iPhone 12 kullanayım.
satmak daha mantıklı ama ben bir sene daha böyle kullanayımKafanız çok karışmadan mantıklı olanı yapın. Konu da fazla uzamasın hayırlı olsun eğer her ne yapacaksanız.
İkinci elden her türlü 23-25 arası gider.
teşekkürlerPil mevzusunu çok takmayın. Yaşadığınız durum da gayet normal güle güle kullan.
sarı site dediğinz yer neresiSiteler o kadar veriyor. Sarı sitede 25 e satarsın tahminimce.
Sahibindensatmak daha mantıklı ama ben bir sene daha böyle kullanayım
teşekkürler
sarı site dediğinz yer neresi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.