3-4 ayda iPhone 12 pil sağlığı %97'ye düştü

Seneye değerini kaybetmiyor seneye satıp S23'e geçebilirim.

Altın değil bu. Birim para olarak değerini kaybetmiyor olsa da sıfır S23 fiyatı bugünlerde kalmayacak. Seneye yaza dolar belki de 42TL olacak o zaman makas daha da artar sıfır S23 ve 2. el pili bu gidişle %80'lerde gezen 1 yıldan az garantisi kalmış bir iPhone 12'ye göre. Sen bilirsin elbette.

O zaman normal. Planlı eskitmenin en şiddetli uygulandığı cihazlardan iPhone 12. yapmaman gerekirdi. iPhone 12 artık biten bir telefon. Bir an önce kurtulup S23 almanı öneririm.

Abimde iPhone 15 Pro var mart ayında aldı şu an pili 96 eskimesi normal değil mi hocam çok kötülemişsiniz sanki 12'yi, yıllardır iPhone kullanıyorum pil sağlığına hiç takılmadım ki o göstergenin doğru olduğunu bile düşünmüyorum. Zaten batarya %90'ın altında düştüğünde sağlığını kaybetmesi yavaşlıyor çok uzun bi süre %88'de kalıyor.

Son düzenleme:
Abimde iPhone 15 Pro var mart ayında aldı şu an pili 96 eskimesi normal değil mi hocam çok kötülemişsiniz sanki 12'yi, yıllardır iPhone kullanıyorum pil sağlığına hiç takılmadım ki o göstergenin doğru olduğunu bile düşünmüyorum. Zaten batarya %90'ın altında düştüğünde sağlığını kaybetmesi yavaşlıyor çok uzun bi süre %88'de kalıyor.
Kötülemedim gerçekleri söyledim. Şirin olmanın anlamı yok bence. Ben orada en önemli etmenin yazılım güncellemeleri olduğunu belirttim konu sahibi arkadaşın da aklının bir köşesinde kalsın. Güncelleme harici cihaza iyi baktığını belirtiyor. Tam tersi bu arada 90’ın altına düştüğünde de daha hızlı düşüyor. Abinin de cihazı hızlı gidiyor şarjda kullanmış veya 20-80 arasına dikkat etmiyor olabilir. Benim 14 Pro 1 sene oldu pil sağlığım %98. Halen aynı ekran süresini alıyorum. Bu işin en büyük sırrı tekrar diyorum güncellememek.

Kötülemedim gerçekleri söyledim. Şirin olmanın anlamı yok bence. Ben orada en önemli etmenin yazılım güncellemeleri olduğunu belirttim konu sahibi arkadaşın da aklının bir köşesinde kalsın. Güncelleme harici cihaza iyi baktığını belirtiyor. Tam tersi bu arada 90'ın altına düştüğünde de daha hızlı düşüyor. Abinin de cihazı hızlı gidiyor şarjda kullanmış veya 20-80 arasına dikkat etmiyor olabilir. Benim 14 Pro 1 sene oldu pil sağlığım %98. halen aynı ekran süresini alıyorum. Bu işin en büyük sırrı tekrar diyorum güncellememek.

Maşallah hocam %98 çok iyi bir yıl için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı