3-4 aydır Python çalışan birisi nasıl bir yol izlemeli?

Daha lisede olduğum için bir alan seçmedim ama şu an Python'da masaüstü uygulaması üzerine çalışıyorum.

Python ile yapılabilecek şeyler dediğim gibi çok fazla, kendine bir alan seçmelisin, örnek vermem gerekirse;

"Veri analizi veya makine öğrenmesi üzerinden gitmek istiyorum, ama veri üzerinde çalışmak çok daha iyi olur çünkü sonra fikrimi değiştirirsem makine öğrenimine geçebilirim." gibi. Alan çok, seç birini ve ondan devam et daha yolun başındasın diyebilirim.

İngilizcen hangi seviyede?

Python ile yapılabilecek şeyler dediğim gibi çok fazla, kendine bir alan seçmelisin, örnek vermem gerekirse;

"Veri analizi veya makine öğrenmesi üzerinden gitmek istiyorum, ama veri üzerinde çalışmak çok daha iyi olur çünkü sonra fikrimi değiştirirsem makine öğrenimine geçebilirim." gibi. Alan çok, seç birini ve ondan devam et daha yolun başındasın diyebilirim.

İngilizcen hangi seviyede?

Teşekkürler yardımınız için. İngilizcem B1 seviyesinde.

Teşekkürler yardımınız için. İngilizcem B1 seviyesinde.

İngilizceni geliştirmene devam etmeni öneriyorum, bununla beraber GitHub, stackoverflow gibi siteleri aktif ve nasıl kullanacağını da öğrenirsen gelişme sürecinde senin için güzel bir portfolio oluşturabilir bu alanlar.

Düzenli olarak kod yaz, saçma olduğunu düşünsen bile kafandan projeler uydur ve hayata geçir, farklı farklı yazılım sunucularına gir Discord üzerinden ve insanlarla beyin fırtınası yap, bunlarla çok daha iyi bir yere gelebilirsin, rica ederim ne demek. 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı