3-4 bin TL kafa üstü kulaklık önerisi

Barıs_altun

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, uzun zamandır bilgisayar da rekabetçi oyunlarda rahatlıkla yer tayin edebileceğim ve mikrofonu iyi olan ve müzik dinlerken vs kaliteyi iyi yansıtabilecek bir kulaklık arıyorum. Önceden denemek için blacksarhk v2X almıştım fakat beğenmedim ve iadesini gerçekleştirdim. Kulaklığı kullanırken 2 saat geçmesine rağmen terleme yapmıştı eğer önereceğiniz kulaklıkda bu konuya da dikkat etmenizi rica ediyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Bütçe: 3K-4K
(Not: Elimde AirPods 3. nesil kulaklık var, bunu verimli olarak kullanabileceğim bir yol var ise öğrenmek isterim.)
Cloud lll sıfır 3K.
Logitech pro x ikinci el 3K.
Nova 1 sıfır 3K.
Nova 5 sıfır 3.5k
Hs 60 ikinci el 3K.
delta s ikinci el 2.5k

@Lancia Delta S4 bu konuya yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum

Son düzenleme:
Kafa üstünde bu fiyatlarda alacağın hiç bir model fiyatının hakkını vermez, mümkünse IEM almanı öneririm. Tahmini 1.5 kat civarı daha iyi ses performansı verir. Eğer ihtiyacın varsa havit gk60 harici mikrofon da alırsın, oldukça iyidir. Temuda bazen 700tl'ye bile düşüyor.

Kafa üstünde bu fiyatlarda alacağın hiç bir model fiyatının hakkını vermez, mümkünse IEM almanı öneririm. Tahmini 1.5 kat civarı daha iyi ses performansı verir. Eğer ihtiyacın varsa havit gk60 harici mikrofon da alırsın, oldukça iyidir. Temuda bazen 700tl'ye bile düşüyor.
Hocam aslında iem almayı bende düşünüyordum fakat önceden kulak ameliyatları vs geçirdim doktorlar tarafından da artık önerilmiyor bundan dolayı aslında kafa üzerine geçmek istiyorum

Hocam aslında IEM almayı bende düşünüyordum fakat önceden kulak ameliyatları vs geçirdim doktorlar tarafından da artık önerilmiyor bundan dolayı aslında kafa üzerine geçmek istiyorum.

O zaman riske girmeyin sağlık daha önemli sonuçta. Nova 5 en mantıklı seçim olur. Bütün kategorileri göz önüne alırsak en sorunsuz ve güvenli liman odur, ses kasma olarak da içlerindeki en iyisidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı