3-4 bin TL klavye ve mouse önerisi

SheckWes00

Hectopat
Aynı fiyat aralığında klavye ve mouse almayı düşünüyorum. Sanırım tutuş şeklim palm diye geçiyor ve şu an Razer Viper Mini kullanıyorum bu tarz bir mouse olabilir. Ek olarak double Click veya triple Click'te olabilir. Klavye için %100, Türkçe, red switch istiyorum. Önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Aynı fiyat aralığında klavye ve mouse almayı düşünüyorum. Sanırım tutuş şeklim palm diye geçiyor ve şu an Razer Viper Mini kullanıyorum bu tarz bir mouse olabilir. Ek olarak double Click veya triple Click'te olabilir. Klavye için %100, Türkçe, red switch istiyorum. Önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Mouse olarak: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada

V6 modelini tercih edin

İyzico ile %10 indirimli alın.

Klavyeler çok hoşuma gitti ama mouse tipini pek sevmedim. Mouse için Logitech, Steelseries, Razer arasından hangisini önerirsiniz?

Klavyeler çok hoşuma gitti ama mouse tipini pek sevmedim. Mouse için Logitech, SteelSeries, Razer arasından hangisini önerirsiniz?

Üçünüde önermem hocam. Bu bütçede en iyisi attığım.İsterseniz farklı renkleride var. Onlar hoşunuza gidebilir.

Klavyeler çok hoşuma gitti ama mouse tipini pek sevmedim. Mouse için Logitech, Steelseries, Razer arasından hangisini önerirsiniz?
hocam mouse tipi neredeyse razer viper mini ile aynı.
1742747184581.png

Hocam Logitech ve Razer'ın iyi olan fareleri 4.5kdan başlıyor sadece fare için bu kadar bütçe ayırmanız gerekecek eğer illaha Logitech veya Razer olsun istiyorsanız. Steelseries fareleri de rezalet zaten ve teknoloji olarak geri kalmış modeller. Scyrox V6 alın.

hocam mouse tipi neredeyse razer viper mini ile aynı. Eki Görüntüle 2452532
Razer'da dpi tuşu 2-3 tasarım var 😂😂 bu mouse bir an gözüme çok boş geldi gibi oldu ama bu kadar önerdiğinize göre almayı düşüneceğim 😀😀

Hocam Logitech ve Razer'ın iyi olan fareleri 4.5kdan başlıyor sadece fare için bu kadar bütçe ayırmanız gerekecek eğer illaha Logitech veya Razer olsun istiyorsanız. Steelseries fareleri de rezalet zaten ve teknoloji olarak geri kalmış modeller. Scyrox V6 alın.
Arkadaşın önerdiği mousea bakacağım ama bütçe olarak ikisine 4er bin demek istemiştim başlıkta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı