3-4 bin TL mouse önerisi

3-4 bin TL'ye kaliteli oyuncu mouse almak istiyorum. Duruma göre biraz daha çıkabilirim. Yan tuşları olan ve hafiften ergonomik olmasını istiyorum. Rekabetçi oyunlar da oynadığımdan sürtünmeyle fazla aşınmayan ve tepki süresi hızlı olabilirse iyi olur. Kablolu veya kablosuz olması fark etmiyor. Elimi tamamen farenin üstüne koyduğumdan ufak olmasını istemiyorum.
Hiç düşünme direkt scyrox v8 al.

@MelihBaskan Hocam öneri konularına çözüm verilmiyor kaldırın çözümü isterseniz.

Scyrox V8 alınmaz OGM V2 Pro alınabiliyorken.
Alınmaz mı ? En yeni sensöre sahip ve kalitesi muazzam. Uygulaması rahat ve anlaşılır. Şarjı 1000hz polling rate de 5-6 gün gidiyor ve 20 dakikada fulleniyor şarjı. Materyal kalitesi de yerinde. 0 gıcırdama. Paketinden 8k dongle çıkıyor ve kablosu kalın kaliteli örgülü. Omron optik switch kullanıyor. Alabileceğiniz en iyi farelerden biri. Ve OGM den daha ucuz.

Alınmaz mı ? En yeni sensöre sahip ve kalitesi muazzam. Uygulaması rahat ve anlaşılır. Şarjı 1000hz polling rate de 5-6 gün gidiyor ve 20 dakikada fulleniyor şarjı. Materyal kalitesi de yerinde. 0 gıcırdama. Paketinden 8k dongle çıkıyor ve kablosu kalın kaliteli örgülü. Omron optik switch kullanıyor. Alabileceğiniz en iyi farelerden biri. Ve OGM den daha ucuz.

OGM V2 Pro daha dolu, karşılaştırılamaz bile. Scyrox V8 ve V6 fiyatı için iyi. Omron optik switch’ler hissiyat olarak hiç de iyi değil, 0 gıcırdama da zamana bağlı olarak değişir. 39 gram bir plastik Mouse’un yapısını ne kadar süre koruyacağı muamma.

OGM V2 Pro daha dolu, karşılaştırılamaz bile. Scyrox V8 ve V6 fiyatı için iyi. Omron optik switch’ler hissiyat olarak hiç de iyi değil, 0 gıcırdama da zamana bağlı olarak değişir. 39 gram bir plastik Mouse’un yapısını ne kadar süre koruyacağı muamma.
Daha dolu ifadesini açabilir misiniz ? Ayrıca varsıymlarla kötülemek saçma oluyor. Uzun kullanımda bozulacağını nereden bilebilirsiniz ? Her şey bozulabilir. Dünya çapında övülen ve genel olarak neredeyse herkes tarafından sevilen bir mouse scyrox. Kişiden kişiye göre değişir ama omron optik switch çok kaliteli bir switchtir hissiyatı da gayet iyidir. Mouseu durmadan yanlışıkla klavyenin yanına vuruyorum oyun oynarken. Geçen flick atarken şakasız tüm güç geçirdim klavyeme ve çizik bile olmadı. Ürünü bilmeden yorum yapmayın :)

Ayrıca tierlistlerde scyrox v8 hep daha yukarıda. Her şey fiyat değil hocam :)

Daha dolu ifadesini açabilir misiniz ? Ayrıca varsıymlarla kötülemek saçma oluyor. Uzun kullanımda bozulacağını nereden bilebilirsiniz ? Her şey bozulabilir. Dünya çapında övülen ve genel olarak neredeyse herkes tarafından sevilen bir mouse scyrox. Kişiden kişiye göre değişir ama omron optik switch çok kaliteli bir switchtir hissiyatı da gayet iyidir. Mouseu durmadan yanlışıkla klavyenin yanına vuruyorum oyun oynarken. Geçen flick atarken şakasız tüm güç geçirdim klavyeme ve çizik bile olmadı. Ürünü bilmeden yorum yapmayın :)

Ayrıca tierlistlerde scyrox v8 hep daha yukarıda. Her şey fiyat değil hocam :)
Tamamdır, kişisel Tierlist'ler ile konuşmaya devam edin o halde :D
OGM V2 Pro daha iyi bir mouse, o varken de Scyrox V6 veya V8 almanın bir mantığı yok. İyi forumlar :)

Scyrox gibi bi farenin 50 gramlık mousenin yanında malzeme kalitesi zayıf kalır. hafif olunca da bazı şeylerden kısıyorsun. Ayrıca çoğu kişide şarj sorunu gördüm qc kaynaklı, birinde 80 saat, birinde 40 saat falan gittiğini söylüyorlardı. Ayrıca shape olarak ergonomik değil simetrik konu sahibi de ergonomik istiyor. Scyroxun geçmesinin imkanı yok.

Scyrox gibi bi farenin 50 gramlık mousenin yanında malzeme kalitesi zayıf kalır. hafif olunca da bazı şeylerden kısıyorsun. Ayrıca çoğu kişide şarj sorunu gördüm qc kaynaklı, birinde 80 saat, birinde 40 saat falan gittiğini söylüyorlardı. Ayrıca shape olarak ergonomik değil simetrik konu sahibi de ergonomik istiyor. Scyroxu geçmesine imkan yok.
Hocam ben de ergonomik tercih eden bir insan olarak söylüyorun kullandığım en rahat mouse. Yıllarca rival 710 kullandım ele cuk diye oturanlardan. Bu mouse hem çok daha hafif hem de tutması da hiç garip hissettirmiyor. Elim bir kere bile yorulmadı daha. Şahsen şarj konusunda ben hiç sıkıntı yaşamadım. 4-5 gün kullanıp bilgisayarı kapatırken bakıyorum şarjına, azsa şarja koyuyorum işime bakıyorum. 11 gram fazla ogmv2. Malzeme kalitesi ne kadar daha iyi olur onu bilemem ama +700 liraya değer mi ? Daha hafif fare varken ve iyiliği dünya tarafından övülürken ben şahsen ogm almazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı