3-4 bin TL mouse önerisi

Hocam ben de ergonomik tercih eden bir insan olarak söylüyorun kullandığım en rahat mouse. Yıllarca rival 710 kullandım ele cuk diye oturanlardan. Bu mouse hem çok daha hafif hem de tutması da hiç garip hissettirmiyor. Elim bir kere bile yorulmadı daha. Şahsen şarj konusunda ben hiç sıkıntı yaşamadım. 4-5 gün kullanıp bilgisayarı kapatırken bakıyorum şarjına, azsa şarja koyuyorum işime bakıyorum. 11 gram fazla ogmv2. Malzeme kalitesi ne kadar daha iyi olur onu bilemem ama +700 liraya değer mi ? Daha hafif fare varken ve iyiliği dünya tarafından övülürken ben şahsen ogm almazdım.
OGM V2 Pro da yurt dışında oldukça önerilen bir mouse ki Reddit incelemeleri ve diğer forumlarda görebilirsiniz. 11 Gram çok şey değiştirir çünkü Scyrox V8 39 gram ve 11 gram ağırlık neredeyse 3'te 1'i. Kişisel olarak Scyrox V6 elinize uymuş olabilir ama ergonomik mouse dediğimiz olay çok farklı.

Hocam ben de ergonomik tercih eden bir insan olarak söylüyorun kullandığım en rahat mouse. Yıllarca Rival 710 kullandım ele cuk diye oturanlardan. Bu mouse hem çok daha hafif hem de tutması da hiç garip hissettirmiyor. Elim bir kere bile yorulmadı daha. Şahsen şarj konusunda ben hiç sıkıntı yaşamadım. 4-5 gün kullanıp bilgisayarı kapatırken bakıyorum şarjına, azsa şarja koyuyorum işime bakıyorum. 11 gram fazla ogmv2. Malzeme kalitesi ne kadar daha iyi olur onu bilemem ama +700 liraya değer mi? Daha hafif fare varken ve iyiliği dünya tarafından övülürken ben şahsen ogm almazdım.

Hocam shape işi biraz da kullanıcıya bağlı o alışır sen alışamazsın bunu bilemezsin. 49 gramlık bir farenin 40 gramlık fareden malzeme kalitesi çok daha iyi olacaktır. 49 gramda ağır değil, 40 gramda. Waizowl de gayet iyi marka ve raeshaların optik switchleri de güzel. 700 lira çıkılıp verilir.

OGM V2 Pro da yurt dışında oldukça önerilen bir mouse ki Reddit incelemeleri ve diğer forumlarda görebilirsiniz. 11 Gram çok şey değiştirir çünkü Scyrox V8 39 gram ve 11 gram ağırlık neredeyse 3'te 1'i. Kişisel olarak Scyrox V6 elinize uymuş olabilir ama ergonomik mouse dediğimiz olay çok farklı.
V8 kullanıyorum ben

V8 kullanıyorum ben
Benim de setup'a uyacağını düşündüğümden V6 mavi rengini almak gibi bir düşüncem var ileride, ondan karıştırdım :D Ben zaten V6 ve V8'i biliyorum ama Waizowl varken de alınmaz. Bütçe 700 TL esnerse ben de Waizowl bakardım zaten, şu kulaklık işini bir halledeyim de.

Benim de setup'a uyacağını düşündüğümden V6 mavi rengini almak gibi bir düşüncem var ileride, ondan karıştırdım :D Ben zaten V6 ve V8'i biliyorum ama Waizowl varken de alınmaz. Bütçe 700 TL esnerse ben de Waizowl bakardım zaten, şu kulaklık işini bir halledeyim de.
Moondrop chu 2 aldım. Tavsiye ederim çok kaliteli.

Waizowl ben de gördüm alırken ama daha hafif ve daha ucuz olması nedeniyle scyrox tercih ettim ve en ufak pişman değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı