El boyutun ve tutuş tarzın nedir ?3-4 k arası mouse pad mouse önerir misiniz? Kablosuz mouse tercihimdir oyun için olacak.
Ben de klasse longteng kullanıyorum ve çok memnunum. Hocma fareyi de çok güzel önermişsiniz. Kronik sorunu yoksa bence harika bir ikili olacaktır.
Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Tiger) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Tiger) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ben de Klasse Longteng kullanıyorum ve çok memnunum. Hocma fareyi de çok güzel önermişsiniz. Kronik sorunu yoksa bence harika bir ikili olacaktır.
Klasse'nin siyah ejderhalı modeli çok hoş duruyor siyah zeminde.
Eki Görüntüle 2431641
Bu arada alıcısının şekli de çok tarz, yedek skatezler de büyük jest. Bir de kaydırmazları olsa çok harika olurdu. 1000 TL'ye Temu'dan AJ159 PRO almasan Scyrox favorim olurdu.Kendim kullanıyorum 3 haftadır hocam. Kronik bir sorunla karşılaşmadım, forumlarda da denk gelmedim. Daha önce çok fazla mouse değiştirdim bu bütçede daha iyisi yok. Dediğiniz gibi siyah ejderhalı model ve siyah scyrox güzel uyum sağlar, hoş bir görüntü oluşturur.
Kendim kullanıyorum 3 haftadır hocam. Kronik bir sorunla karşılaşmadım, forumlarda da denk gelmedim. Daha önce çok fazla mouse değiştirdim bu bütçede daha iyisi yok. Dediğiniz gibi siyah ejderhalı model ve siyah scyrox güzel uyum sağlar, hoş bir görüntü oluşturur.
teşekkürlerBen de klasse longteng kullanıyorum ve çok memnunum. Hocma fareyi de çok güzel önermişsiniz. Kronik sorunu yoksa bence harika bir ikili olacaktır.
Klasse'nin siyah ejderhalı modeli çok hoş duruyor siyah zeminde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.