3-4 bin TL R5 5600 için sıvı soğutma önerisi

ID-Cooling FrostFlow X 240 RGB almıştım ben bu işlemci için şu an 55 derece üstü görmedim malzeme kalitesi vs harika.

Fiyatının hakkı değil, şahsen almazdım.
Muadili 800 liraya bulunuyor, az daha üstüne AK620'den daha iyi olan Peerless assassin modeli var.

AK400'ün tipi güzel. 🔥

Herkes kule tipi önermiş ben önermiyorum. Eğer 3060 gibi bir kart kullanılıyor olsaydı kule tipi fazlasıyla yeterdi. Ben 3080 ile 5600'ü kullanıyorum 2 k da yine işlemci %60 %70 hatta %90 kullanım oranını görebiliyor. Bu da işlemcinin ısınmasına sebep oluyor. Sizin kart ise benimkiyle denk sayılır. Ben olsam güzel bir sıvı soğutucu çeker işlemciye overclock yapardım 4070'ten tam verim alırdım. Zira kartın kullanımı %90'lara bile düşebiliyor işlemci tam sınırda.

Benim SE-224-XT hava soğutma, 4650Mhz'e overclocklu Ryzen 5600 ve RTX 4070 ile 1080P çözünürlükte performansım bu şekilde. Biraz abartılı geldi bana dediğin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyatının hakkı değil, şahsen almazdım.
Muadili 800 liraya bulunuyor, az daha üstüne AK620'den daha iyi olan Peerless assassin modeli var.

Öneriniz için teşekkür ederim bu seçenekleri de göz önünde bulunduracağım.

AK400'ün tipi güzel. 🔥

Benim SE-224-XT hava soğutma, 4650Mhz'e overclocklu Ryzen 5600 ve RTX 4070 ile 1080P çözünürlükte performansım bu şekilde. Biraz abartılı geldi bana dediğin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bende ki 4060'la aralarında kaç FPS farkı oluşur? Daha önce hiç Path Traycing açmadım ama açıp 30 FPS görmekte istemiyorum.

Hocam bende ki 4060'la aralarında kaç FPS farkı oluşur? Daha önce hiç Path Traycing açmadım ama açıp 30 FPS görmekte istemiyorum.

Attığım dakikadan başlayıp 5. dakikaya kadar benim yaptığım ayarın 4060'la alınan hali.

AK400'ün tipi güzel. 🔥

Benim SE-224-XT hava soğutma, 4650MHz'e overclocklu Ryzen 5600 ve RTX 4070 ile 1080p çözünürlükte performansım bu şekilde. Biraz abartılı geldi bana dediğin.

Haksızsın diyemicem. Ama 70 derece kışın ortasında iyi bir sıcaklık değil bence. Yazın 75-80 derece olur daha iyi bir sıvı soğutma ile kışın 63-65 yazın 70-72 falan olsa iyi olur. Bütçeyi zorlamayacaksa 4070-5600 ikilisi sıvı soğutmayı hak eder diye düşünüyorum. İleride işlemci upgrade edeceği zaman kule tipi zaten yetmeyecektir. Al-sat ile uğraşmaya gerek yok bence. Ekstra olarak sürekli her şey pahalanıyor alırken en iyisini almakta mantıklı. Yani kısaca demek istediğim bütçe yoksa kule tipi üzmez. Bütçe varsa ileriye dönüklük açısından sıvı soğutucu alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı