Fiyatının hakkı değil, şahsen almazdım.
Muadili 800 liraya bulunuyor, az daha üstüne AK620'den daha iyi olan Peerless assassin modeli var.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
Herkes kule tipi önermiş ben önermiyorum. Eğer 3060 gibi bir kart kullanılıyor olsaydı kule tipi fazlasıyla yeterdi. Ben 3080 ile 5600'ü kullanıyorum 2 k da yine işlemci %60 %70 hatta %90 kullanım oranını görebiliyor. Bu da işlemcinin ısınmasına sebep oluyor. Sizin kart ise benimkiyle denk sayılır. Ben olsam güzel bir sıvı soğutucu çeker işlemciye overclock yapardım 4070'ten tam verim alırdım. Zira kartın kullanımı %90'lara bile düşebiliyor işlemci tam sınırda.
Öneriniz için teşekkür ederim bu seçenekleri de göz önünde bulunduracağım.Fiyatının hakkı değil, şahsen almazdım.
Muadili 800 liraya bulunuyor, az daha üstüne AK620'den daha iyi olan Peerless assassin modeli var.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
Şu anda daha iyisi yok.Öneriniz için teşekkür ederim bu seçenekleri de göz önünde bulunduracağım.
AK400'ün tipi güzel.![]()
AK400'ün tipi güzel.
Benim SE-224-XT hava soğutma, 4650Mhz'e overclocklu Ryzen 5600 ve RTX 4070 ile 1080P çözünürlükte performansım bu şekilde. Biraz abartılı geldi bana dediğin.
Hocam bende ki 4060'la aralarında kaç FPS farkı oluşur? Daha önce hiç Path Traycing açmadım ama açıp 30 FPS görmekte istemiyorum.
AK400'ün tipi güzel.
Benim SE-224-XT hava soğutma, 4650MHz'e overclocklu Ryzen 5600 ve RTX 4070 ile 1080p çözünürlükte performansım bu şekilde. Biraz abartılı geldi bana dediğin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.