3-4 bin TL'ye oyun kolu önerisi

Bütçe
3000,4000
Benim için çok bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum arkadaştan PS5 kolu aldım oynamak için biraz ondan sonra aklıma geldi kol almak benim için kaliteli olsun özellikli olsun yeter aslında.

PS5 dizilimi daha rahat geliyor bana Xbox denemedim ama aynı özelliklere sahip PS5 dizilimli var mıdır ve bu kolu başkaları da önermişti genelde simülasoyon hikayeli oyunlar oynuyorum.

Machenike G5 Pro V2 bu kol nasıldır sizce bütcemin biraz üstünde ama değer diyorsanız düşünebilirim​

Gamesir tarantula pro bakın. Cyclone 2'nin PlayStation dizilimi de versiyonu

Hocam ben de arkadaş gibi PS dizilimine alışığım ondan kaybediyor kol.
Bende çok fazla PS Cafelere gittim ve PS4 ile Dualshock 4 kullandım ama zamanında Nova Lite alınca Xbox dizilimine daha çok ısındım.
DualSense'ten daha rahat bence.

Teşekkür ederim ama aklıma machenike G5 Pro V2 yattı onu almayı düşünüyorum dizilimi çok önemli değil dediğim gibi kontrolcü geçmişim çok olmadığı için.
Onun yerine bence Cyclone 2 daha mantıklı bir tercih bence. Stick teknolojisi daha iyi. Aynı zamanda bilgisayar uygulaması da mevcut bu sayede tak çalıştır olsa bile ayarlamalarını daha kolay yapabiliyorsunuz.

Onun yerine bence Cyclone 2 daha mantıklı bir tercih bence. Stick teknolojisi daha iyi. Aynı zamanda bilgisayar uygulaması da mevcut bu sayede tak çalıştır olsa bile ayarlamalarını daha kolay yapabiliyorsunuz.

Onunda uygulaması varmış ve kutu içeriğinden şarj istasyonu çıkıyormuş ama çok arada kaldım.

Onunda uygulaması varmış ve kutu içeriğinden şarj istasyonu çıkıyormuş ama çok arada kaldım.
Machenike uygulaması sadece telefonda var ve uygulama yani keylinker birçok kol için kullanılan bir uygulama. Gamesir connect yazılımı direkt pc için özel bir yazılım. Aynı zamanda gamesir telefon uygulaması da mevcut. Machenike uygulamasından çok daha iyi.

Machenike uygulaması sadece telefonda var ve uygulama yani keylinker birçok kol için kullanılan bir uygulama. GameSir connect yazılımı direkt PC için özel bir yazılım. Aynı zamanda GameSir telefon uygulaması da mevcut. Machenike uygulamasından çok daha iyi.

Tamamdır teşekkür ederim GameSir Cyclone 2 alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı