FC 25 - God of War - RDR2 gibi oyunlar için oyun kolu almak istiyorum, yeni başlayacağım. Orijinal, fiyat performans Max 4K'ya güzel bir şey var mıdır?
Eğer gizala ve kontralanddaki manba one, manba one v2 ise 4000 altına o da önerilebilir. Ama 3000 altına supernova gibi duruyor
Eğer gizala ve kontralanddaki manba One, manba One V2 ise 4000 altına o da önerilebilir. Ama 3000 altına supernova gibi duruyor.
Cyclone 2'ye gene birebir bi rakip aslında. Easysmx d10 da gene birebir rakibi. Aslında hatta direkt alınabilir d10Mamba One uzay mekiği duruyor vallahi.
hocam bu manba one iyi midir beğendim çünkü özelliklerini ona göre sipariş vericemEğer gizala ve kontralanddaki manba one, manba one v2 ise 4000 altına o da önerilebilir. Ama 3000 altına supernova gibi duruyor
Güzel bir kol evet ama onun yerine easysmx d10 daha iyi gibi duruyor. Tmr joystickler var daha üstün bir teknoloji Hall effecte göre. Ama manba one eğer v2 ise o da güzeldir alınabilir, gelen mesaja göre yazarım forumahocam bu manba one iyi midir beğendim çünkü özelliklerini ona göre sipariş vericem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.