johnsoapmactavish Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #1 Samsung S25 aldım 3-4 gün önce. Biraz ısınma var gibi hissettim ama kullandıkça telefon kendini optimize edecektir diyorlar, ne diyorsunuz?
Samsung S25 aldım 3-4 gün önce. Biraz ısınma var gibi hissettim ama kullandıkça telefon kendini optimize edecektir diyorlar, ne diyorsunuz?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 7 Mayıs 2025 #2 Normal hem de kılıfsız ise daha da normal. Artı 0 Eksi
KS KS johnsoapmactavish Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #3 Eriksen dedi: Normal hem de kılıfsız ise daha da normal. Genişletmek için tıkla... Düzelir mi peki? johnsoapmactavish dedi: Düzelir mi peki? Genişletmek için tıkla... İşlemcisi güçlü olduğu için mi bu ısınma diye düşündüm öbür tüm yanlarından cihazın memnunum Artı 0 Eksi
Eriksen dedi: Normal hem de kılıfsız ise daha da normal. Genişletmek için tıkla... Düzelir mi peki? johnsoapmactavish dedi: Düzelir mi peki? Genişletmek için tıkla... İşlemcisi güçlü olduğu için mi bu ısınma diye düşündüm öbür tüm yanlarından cihazın memnunum
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 7 Mayıs 2025 #4 johnsoapmactavish dedi: Düzelir mi peki? İşlemcisi güçlü olduğu için mi bu ısınma diye düşündüm öbür tüm yanlarından cihazın memnunum. Genişletmek için tıkla... Düzelir ama tabii buz gibi de beklemeyin dediğiniz gibi güçlü cihazlar bunlar ısınmaları normal aşırı olmadan. Artı 0 Eksi
johnsoapmactavish dedi: Düzelir mi peki? İşlemcisi güçlü olduğu için mi bu ısınma diye düşündüm öbür tüm yanlarından cihazın memnunum. Genişletmek için tıkla... Düzelir ama tabii buz gibi de beklemeyin dediğiniz gibi güçlü cihazlar bunlar ısınmaları normal aşırı olmadan.