3-4 saat uyumak yeterli midir?

Bünyeden bünyeye değişir. Ben şahsen 1 hafta boyunca her gün 5-6 saat civarı uyuduğumda çok ruhsuz unutkan oluyordum. Ancak bir tanıdığım tam tersi günde 4 saat uyuyup, gün içerisinde uyumamasına rağmen çok enerjik olabiliyor

Bünyeden bünyeye değişir. Ben şahsen 1 hafta boyunca her gün 5-6 saat civarı uyuduğumda çok ruhsuz unutkan oluyordum. Ancak bir tanıdığım tam tersi günde 4 saat uyuyup, gün içerisinde uyumamasına rağmen çok enerjik olabiliyor
Ben hiç uyumasam bile çok enerjik olabiliyorum, herhalde 3.10 gibi yatıp 6.20'de uyanacağım, alarm sesim çok gıcık, her şekilde uyanıyorum, bir de susmak diye bir şey yok alarmda, kendi kendine kapanmayacak, illa birisi kapatacak.

Ya özel durumlarda uyuma saati esneyebilir. Bu uyku olayı hayat düzeninin temelini oluşturduğu için ezbere konuşmak kolay oluyor. Düzenli uyuyabilmek için hayat şartlarının da iyi olması gerek.

Herkes kendini disipline etmeli. Birinin uyu demesi işi 2 kat daha zora sokacaktır. Ben mesela, çalışıyorum. Haftaiçi bu saatlere uyum sağlıyorum. Haftasonu esniyor. Çalışmadığım zamanlarda bu saatlere uymak çok zor oluyor.
Doğru.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı