3-4 saniyelik siyah ekran sorunu

ibrayimbey

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar geçen gün açtığım başlıkta bazı arkadaşların önerisi ile MX6 Snowman CPU fan almıştım. Bugün elime ulaştı montesini falan gayet düzgün bir şekilde yaptım. Sabah 4-5 saatlik bir süre bilgisayarı kullandım bir sorun yoktu. Fakat akşam tekrar kullandığım zaman yarım saat sonra 3-4 saniyelik bir siyah ekranla karşılaştım ve bunu birkaç kere verdi. Sorunun neden kaynaklandığını tam olarak bilmiyorum eğer sorunu çözmeye yönelik öğrenmeniz gereken şeyler varsa hemen cevaplarım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Normal nedir tam olarak kaç olması gerekir? anakart ve işlemcim eski bu arada
85'in üzerine çıkması pek sağlıklı olarak görülmez işlemci ve ekran kartı için. Normali, boşta iken 30-45 derece arasıdır. Yükte de 75-80'e kadar çıkması normal kabul ediliyor. Zaten 80'den sonra çoğu ekran kartı ve işlemcide hız düşürme oluyor sıcaklık daha da artmasın diye.

85'in üzerine çıkması pek sağlıklı olarak görülmez işlemci ve ekran kartı için. Normali, boşta iken 30-45 derece arasıdır. Yükte de 75-80'e kadar çıkması normal kabul ediliyor. Zaten 80'den sonra çoğu ekran kartı ve işlemcide hız düşürme oluyor sıcaklık daha da artmasın d
Kontrol için en sağlıklı sonucu verebilicek bir uyguluma söyler misiniz ? Size sonuçları aktarayım

Dipnot:

85'in üzerine çıkması pek sağlıklı olarak görülmez işlemci ve ekran kartı için. Normali, boşta iken 30-45 derece arasıdır. Yükte de 75-80'e kadar çıkması normal kabul ediliyor. Zaten 80'den sonra çoğu ekran kartı ve işlemcide hız düşürme oluyor sıcaklık daha da artmasın diye.

Anakartım 2010'dan kalma bir model ve işlemcimde i5 2. nesil bu arada.

Ben MSI Afterburner kullanıyorum, daha iyisi varsa bilmiyorum.

Uygulamayı indirdim, CPU sıcaklık değerlerini nereden kontrol edeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı