Latios Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2015 #11 O bütçeye m8 alırsın. 3 yıl götürür. Z2 veya Z3 compact düşünenilirsin.
Mustafa Kadoğlu Megapat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 472 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2015 #12 LG ve Samsung'dan başka marka düşünmüyorum.
Furkan Yenen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 1.094 Yer Okmeydanı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2015 #13 G3 ü neden önermedim onu söyleyeyim. 2k ekran fazla pil tüketiyor ve haddinden cok fazla ısındırıyor cihazı.
G3 ü neden önermedim onu söyleyeyim. 2k ekran fazla pil tüketiyor ve haddinden cok fazla ısındırıyor cihazı.
Mustafa Kadoğlu Megapat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 472 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2015 #14 Furkan Yenen dedi: G3 ü neden önermedim onu söyleyeyim. 2k ekran fazla pil tüketiyor ve haddinden cok fazla ısındırıyor cihazı. Genişletmek için tıkla... Peki LG G3 bir günü çıkaramaz mı ?
Furkan Yenen dedi: G3 ü neden önermedim onu söyleyeyim. 2k ekran fazla pil tüketiyor ve haddinden cok fazla ısındırıyor cihazı. Genişletmek için tıkla... Peki LG G3 bir günü çıkaramaz mı ?
enyiz23 Hectopat Katılım 6 Ocak 2015 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2015 #15 Samsung, Note serisine daha fazla ilgi gösteriyor gibime geldi. İş amaçlı üretildiği için stabillik konusunda da güzel. İos tavsiye edilmiş fakat piyasadaki hiçbir iphone 4 sene dayanamaz. G4 bekeyin isterseniz. Fiyat olarak çok yüksek bir rakama satılmaz belki. (Ne zaman çıkar bilmiyorum ama )
Samsung, Note serisine daha fazla ilgi gösteriyor gibime geldi. İş amaçlı üretildiği için stabillik konusunda da güzel. İos tavsiye edilmiş fakat piyasadaki hiçbir iphone 4 sene dayanamaz. G4 bekeyin isterseniz. Fiyat olarak çok yüksek bir rakama satılmaz belki. (Ne zaman çıkar bilmiyorum ama )
Furkan Yenen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 1.094 Yer Okmeydanı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2015 #16 Çıkartacağını düşünmüyorum mustafa. Hatta sosyalde 5 saat gittiğini bile görmüştüm. Note serilerinin şarjları çok iyi gidiyor.
Çıkartacağını düşünmüyorum mustafa. Hatta sosyalde 5 saat gittiğini bile görmüştüm. Note serilerinin şarjları çok iyi gidiyor.
K KocYurekDeliKurt Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 55 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2015 #17 Silinen üye dedi: Peki LG G3'ü neden tavsiye etmiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Deyim yerindeyse amiral gemisi yapıp kayık motoru koydukları için. Gpu cpu uyumsuzluğu. Full hd ekran koysalar iyiydi o alet.
Silinen üye dedi: Peki LG G3'ü neden tavsiye etmiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Deyim yerindeyse amiral gemisi yapıp kayık motoru koydukları için. Gpu cpu uyumsuzluğu. Full hd ekran koysalar iyiydi o alet.
Furkan Yenen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 1.094 Yer Okmeydanı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2015 #18 Sonuna kadar haklısın kardeşim. Ama dediğin gibi full hd olsaydı gerçekten iyi iş çıkarırdı. 2k ekrana en az Snapdragon 810 lazım.
Sonuna kadar haklısın kardeşim. Ama dediğin gibi full hd olsaydı gerçekten iyi iş çıkarırdı. 2k ekrana en az Snapdragon 810 lazım.
Mustafa Kadoğlu Megapat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 472 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2015 #19 Furkan Yenen dedi: Sonuna kadar haklısın kardeşim. Ama dediğin gibi full hd olsaydı gerçekten iyi iş çıkarırdı. 2k ekrana en az Snapdragon 810 lazım. Genişletmek için tıkla... Ama Technopat'ın yaptığı incelemede '2k ekran Adreno 330 GPU ile destekleniyor.' denmişti.
Furkan Yenen dedi: Sonuna kadar haklısın kardeşim. Ama dediğin gibi full hd olsaydı gerçekten iyi iş çıkarırdı. 2k ekrana en az Snapdragon 810 lazım. Genişletmek için tıkla... Ama Technopat'ın yaptığı incelemede '2k ekran Adreno 330 GPU ile destekleniyor.' denmişti.
K KocYurekDeliKurt Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 55 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2015 #20 Oyunları full hd açan cihaz mı destekliyormuş? Sadece film izlerken 2k.