3-4 Yıl Götürecek sistem önerisi

lmavi

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Türk Telekom mağaza müdürü
Merhaba.

Arkadaslar msi 960 veya 970 ekran kartı olacak. 16 gb ram olacak geri kalanı size bırakıyorum. Beni 3, 4 yıl götürecek yeni çıkan oyunları rahat oynayabileceğim (ultra ayar istemiyorum) sistem önerebilecek gerçekten bu işten anlayan var mı ? Amd ve oc istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
16Gb ram gereksiz. 3,4 yıl sonra bile 8Gb așan oyun zor olur olursa'da zaten GTX 970 ile oynanmaz. Masrafa gerek yok 8GB yeterli.

Kardeşim bu sistemi alabilirsin. Msi 970 le topladım. Ama bana sorarsan kendim de kullanıyorum oyuna göre 2k 3k da çok iyi performans veriyor Msi r9 390 daha üstün 970 den. site olarak eksen bilgisayardan topladım kampanya var yazıyor 1 dolar 2,59 arkadaşıma da topladım oradan sıkıntı çıkmadı sadece 1 gün gecikti kasa gelmemişti pazartesi yapılır dendi kasadan dolayı salıya aksadı teslimi. genede başka sitelere bak. eksende yok Msi r9 390 kesinlikle almanı tavsiye ederim.
970.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı