3.41 Firmware Fat PS3 jalibreak nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Xenus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 4.804

Xenus

Hectopat
Selam

2009 yılında amerika'dan aldığım kırılmasını bekleyip, boşladığım ilk jenerasyon fat ps3'ümü kırmak istiyorum. Jailbreake müsaittir diye umuyorum. Güncel oyunları oynatabilmem için neler yapmam lazım?

Custom Firmware Kmeaw 3.55 with MultiMan 1.16.03 diye bir torrent buldum. Sanırım şu yöntemi ile aynı:

http://psx-scene.com/forums/content/tutorial-how-install-kmeaw-cfw-no-bricking-backups-psn-666

1. Uygulamamda bir sıkıntı var mı? Sizin önerebileceğiniz daha iyi ve yeni bir yöntem var mıdır?
  2. PSN kullanmaya devam edebiliyor muyum? PSN plus hizmetleri vs. Birde ben daha PSN'e kayıt olmadım. TR PSN mi seçeyim yoksa başka bir ülkeyi mi? Öyle bir geyik vardı sanırım hala mümkün mü bilmiyorum valla.
  3. Son soru, HDD'den oynadığımız oyunlarda online oynamamak mı gerekiyor, ban yememek için?

Saygılar.

Merhaba,

1. 3.55 eskidi artık. 3.55 kurmayın. 4.30 serisi kurun ki çoğu oyunu kolayca oynatsın. Ben ya da Recep müsait bir zamanda (bugün yada yarın) rehberi hazırlar.
  2. PSN kullanmaya devam edebiliyorusunuz. Tabi biraz riskli de olsa sanırım banlanan olmadı bugüne kadar. TR PSN artık resmi olarak var. Katılabilirsiniz.
  3. Ban zaten kaldırılabiliyor bir uygulama ile. Her şeyin çözümü var.

Cevaplarınız için teşekkürler bende hallettim zaten. Çok kolay oldu.

3.41'den 3.55 OFW yükledim sonra 3.55 CFW kmeaw yükledim. Çünkü 3.55 üstüne çıkmadan önce Toggle QA package'ı yüklememiz tavsiye ediliyormuş. Tam olarak neye yaradığını anlamasam da :)
Daha sonra Rogero 4.40 v1.02 ardından MultiMAN 04.30.00'ı yükledim.

İki sorum daha var.

1-) Multiman stealth mode ile kullanırsak hdd'den oynadığımız oyunları online oynayabiliyormuyuz? Sanırım stealth mode homebrew programları gizleyip, ban riskini azaltıyormuş.

2-) Showtime media playerını yüklememi tavsiye edermisiniz? HDD'den 1080p videoları oynatabilmemiz için gerekiyormuş sanırım.

Pardon hocam benim yüklediğim de zaten sizin dediğiniz 4.40 v1.03 CFW'miş. ToolBox, StealthMAN ve ReactPSN'lerin neler olduğu hakkında hiç bir fikrim yok açıkçası.

Birde buraya kadar herşey kolaydı ama keşfetmem gereken bir ton özellik var. External hdd'den PES 2013'ü açayım dedim ama beceremedim. NTFS hdd'i göstermek için USB.CFG, FSP Driver ayarlarını yaptım ve multiman filemanagerla içini görebildim. Ancak oyunları nasıl gösterdiğimizi anlamadım direk hdd ana dizinine mi atmamız lazım?.

Ben PS3 Games diye bir dosya oluşturup içine atmıştım çünkü içinde başka dosyalar da var. Ordan multiman ile internal hdd'ye kopyaladım oyun gözüktü ancak bu seferde girmeye çalıştığımda siyah ekran verip, XMB menüsüne geri dönüyor. Ama enteresan bi şekilde buradayken sanki bluray takmışım gibi oyunun resmi çıktı, tıkladım multimansiz oyuna girdi.

Şurada bir yöntem anlatılmış onu denemeyi düşünüyorum. Emulation mode, game settings, permission vs. birçok ayarlama yapılmalıymış sanırım.
anyone else getting black screens on certain games?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı