3.5 ayda EA 150.000 yapılabilir mi?

Daha fazla  
Son 3.5 ay kala EA ilk 150.000'e girebilir miyim? AYT mat 15 net geliyor ortalama. Eşit ağırlığa 2 hafta önce çalışmaya başladım, TYT 50-55 net. Hedef: Jandarma subaylık.

Çok rahat yaparsın AYT mat 15 ise şimdiden. 15 ile daha iyi bile yapılır hatta sos-1 fena değilse.

Ya vallahi AYT matematik arada aşırı düşebiliyor ama 6-7 nete falan çok çalkantılı, AYT de matematiği en az 25-30 hedefliyorum sayısal yapamıyorum Özdebir AYT sınavında sayısal 25 net geldi EA çalışma kararı aldım, zaten tarihim coğrafyam iyidir genel kültür olarak. bir tek edebiyat benim için sıkıntı.

Ya vallahi AYT matematik arada aşırı düşebiliyor ama 6-7 nete falan çok çalkantılı, AYT de matematiği en az 25-30 hedefliyorum sayısal yapamıyorum Özdebir AYT sınavında sayısal 25 net geldi EA çalışma kararı aldım, zaten tarihim coğrafyam iyidir genel kültür olarak. bir tek edebiyat benim için sıkıntı.
150.000 için 25-30 yapmanıza gerek yok. Hatta 28-30 net yapınca 10.000 civarı geliyor EA'da. Toplam değil sadece AYT matematik için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı