Yerleşme kağıdı mı ne oluyor. Netlerin falan yazıyor. Onu atar mısın? Merak ettim cidden.1 senede sayısalda ilk 6kya girdim sıfır temel ile yapamazsın diyenlere bakma derslere yüklen.
Obp kaçtı ne kadar etki etti?1 senede sayısalda ilk 6kya girdim sıfır temel ile yapamazsın diyenlere bakma derslere yüklen.
Eşit ağırlık için iyi netler başlangıç için yani ben öyle düşünüyorum.İşte ne kadar çalışacaksın ne kadar ders çalışacaksın bunlar önemli. İlk bine girmek de kolay değil sana bağlı.
Netlerin de çok iyi değil neden ilk bin istiyorsun?
Sayısalda 6K yapılıyorsa EA'da 1k daha rahat yapılabileceğini düşünüyorum.1 senede sayısalda ilk 6kya girdim sıfır temel ile yapamazsın diyenlere bakma derslere yüklen.
Yap o zaman. İlk önce Apotemi ve Limit yayınlarının kitaplarını al ve dene. Bakalım oluyorsa oluyordur.Sayısalda 6K yapılıyorsa EA'da 1k daha rahat yapılabileceğini düşünüyorum.
İnsanları tanımadan böyle net kararlar verilebiliyor muydu ya?Yap o zaman.
Sen de fiziğe çalışırken İTÜ FIZ2'nin sınavlarını çöz bakayım oluyorsa oluyordur.İlk önce Apotemi ve Limit yayınlarının kitaplarını al ve dene. Bakalım oluyorsa oluyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.