3-5 bin TL'ye 144 Hz monitör önerisi

Benim aldığım incelediğim zamanlar Panelook da öyle bir kaynak yoktu. Sonradan gelmiş sanırım. Sitede 180Hz yazıyor onu pek anlayamadım. Denilene göre Gigabyte bizi kandırıp 200 demiş.
Haklı olabilirsin çünkü Bazı monitörlerin OC yapılmış HZ değerini sanki normal bir değeriymış gibi sunduklarını da duydum. OC yapılmış HZin ne gibi zararı olabilir bilen biri varsa bizi aydınlatsın, monitör dahamı fazla ısınıyor mesela

Haklı olabilirsin çünkü bazı monitörlerin OC yapılmış Hz değerini sanki normal bir değeriymış gibi sunduklarını da duydum. OC yapılmış hzin ne gibi zararı olabilir bilen biri varsa bizi aydınlatsın, monitör daha mı fazla ısınıyor mesela.

Ben de ocun zararlı olduğunu duydum, fakat araştırmadım. Ve zaten 20 Hz için de OC yapmaya gerek yok bence.

tavsiyeler için teşekkür ederim ktc yi alacağım internettede gördüm hazır :D denemek lazım
Henüz KTCyi almadıysan acilen AOC 24G42E modelini almalısın çünkü fiyatı dün gece 600TL ucuzladı. Tavsiye ediyorum ve bana geri dönmeni bekliyorum
Screenshot_20250901_161040_com.opera.browser.jpg

Son düzenleme:
artık çok geç elime bugün ulaştı şu an kullanıyorum :D bir sorun yok, fena değil işimi görüyor
Oo almışsın bile hayırlı olsun. Renkler nasıl iyi mi, pikseller göze batıyor mu? Ufo tesi yaptın mı, Ufo testinde MPRT modunuda denedin mi? MPRT bulanıklığı azaltıp netleştiriyormuş diye duydum. Bunları cevaplarsan memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oo almışsın bile hayırlı olsun. Renkler nasıl iyi mi, pikseller göze batıyor mu? UFO tesi yaptın mı, UFO testinde MPRT modunuda denedin mi? MPRT bulanıklığı azaltıp netleştiriyormuş diye duydum. Bunları cevaplarsan memnun olurum

UFO testini yaptım neredeyse yok denecek kadar az bir gölgelenme olduğunu söyleyebilirim.
Ek olarak laptopumda da eş zamanlı yaptım. 1 yıldır ekrandaki her şeyi resmen 2 tane görüyormuşum.
Laptopta çok ciddi bir gölgelenme olduğunu fark ettim
Pikseller göze batmıyor
Işık seviyesi normal bir ekrana göre çok çok yüksek %100'e aldığımda beyaz ekranlar çok parlıyordu %80'e aldım ışık konusunda bayağı iyi bir iş çıkarmışlar
Ölü pixel testide yaptım ek olarak herhangi bir ölü pixele denk gelmedim.
Fiyatına göre fena olmayan bir ekran olduğunu söyleyebilirim.
MPRT ayarını vs denemedim denersem yazarım.

UFO testini yaptım neredeyse yok denecek kadar az bir gölgelenme olduğunu söyleyebilirim.
Ek olarak laptopumda da eş zamanlı yaptım. 1 yıldır ekrandaki her şeyi resmen 2 tane görüyormuşum.
Laptopta çok ciddi bir gölgelenme olduğunu fark ettim
Pikseller göze batmıyor
Işık seviyesi normal bir ekrana göre çok çok yüksek %100'e aldığımda beyaz ekranlar çok parlıyordu %80'e aldım ışık konusunda bayağı iyi bir iş çıkarmışlar
Ölü pixel testide yaptım ek olarak herhangi bir ölü pixele denk gelmedim.
Fiyatına göre fena olmayan bir ekran olduğunu söyleyebilirim.
MPRT ayarını vs denemedim denersem yazarım.
Çok teşekkür ederim bende bugün siparişi verdim . Bu arada sorduğum sorulara Technopattan soru işareti yerine virgül koyduğum için ceza gelmiş😅

Bak ne diyeceğim Monitörün çok güzel bir özelliği var, Programını indirip öylede ayarlayabiliyormuşsun. Tuşlar yerine fareyle ayarlamak daha kolay olur. Bu özellik hoşuma gitti tuşları eskitmemiş olacağız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı