3-5 bin TL'ye monitör önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Parmağımın monitöre değmesi sonucu monitörümü kırdığımın için ucuza monitör arıyorum. Maddi olarak bu aralar sıkıntı da olduğum için ne kadar ucuz F/P bir monitör olursa o kadar iyi olur benim için. 3-5k arası bulunur mu bilemiyorum ancak bu fiyat bandında kavisli ekran arıyorum.

Parmağımın monitöre değmesi sonucu monitörümü kırdığımın için ucuza monitör arıyorum. Maddi olarak bu aralar sıkıntı da olduğum için ne kadar ucuz F/P bir monitör olursa o kadar iyi olur benim için. 3-5k arası bulunur mu bilemiyorum ancak bu fiyat bandında kavisli ekran arıyorum.
Bu fiyatta iyi bir VA panelli monitör yok. Ghostingden oyun oynayamazsınız. Kavisli ekrandan vazgeçin.

MSI MAG 242F veya MSI MAG 272F öneririm. Bende 272F modeli var gayet güzel. Aralarındaki tek fark birisi 27inç diğeri 24 gayet güzel monitörler.

Ucuza alabileceğim en iyi F/P ekran ne var peki hocam?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GIGABYTE GS25F2 nasıl hocam ? Ekran kartım rtx 4060 bu arada.

MSI MAG 242F veya MSI MAG 272F öneririm. Bende 272F modeli var gayet güzel. Aralarındaki tek fark birisi 27inç diğeri 24 gayet güzel monitörler.
Bakacağım hocam MSI sevdiğim markadır.

Attığım KTC ile aynı paneli kullanıyor. Arka aydınlatmaları da benzer ama KTC 520 CD parlaklık görüyor.
Hocam KTC güvenilir bir firma biliyorum ancak daha böyle akılda olan markaları tercih etmek istiyorum.GİGABYTE yada arkadaşın önerdiği MSI dan yanayım bir tık bu ikisi arasında seçim yapsam mantıklı mı ? Eğer mantıklı ise hangisini seçeyim sizce?

VA panel: AOC C24G42E 23.6" 180Hz 0.5ms FHD VA Gaming Monitör - incehesap.com IPS panel:ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 1ms 180Hz FreeSync IPS Full HD Gaming Monitör - incehesap.com ya da ASUS 24,5 TUF Gaming VG259Q3A 24.5" 1ms 180hz Full HD Ips Gaming Monitör - incehesap.com AOC'nin renk gamutu iyidir.

Hocam monitör anlamında çok bilgili değilim o yüzden bu önerdiğiniz 3, hatta gigabyte gs25f2 modelinde de dahil etsek sizce en mantıklı ve hikayeli, rekabetçi oyunlarda en mantıklı seçenek hangisi olur ? Tamamen oyun için kullanılacak ekran kartımda 4060

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı