3.5"HDD nasıl laptopta kullanılır?

yagami_light

Hectopat
Eski masaüstünden kalma 3.5" HDD'yi nasıl laptopta kullanabilirim?
Galiba bu iş için HDD kutuları mevcut fakat ben bulamadım bana en uygun bütçeli seçenekleri atabilir misiniz?
Ya da farklı yol var mı?

Kutu dışında pek bir yolu yok. Bavul büyüklüğünde bir notebookunuz yoksa zaten içerisine takamazsınız.

Bu tip bir kutuları kullanabilirsiniz. Ürünü örnek olarak attım. Kaliteli olup olmadığını bilmiyorum.

Laptopa takma ihtimalin yok. Çünkü çok güç çekiyor.

Kutudan başka şansın yok.

Tabii ki laptopun içine takamam. Benim kutu dışında bahsettiğim sadece kablo olarak satılan modeller.
Bu tarz bir model benim işimi görür mü?

En sağlıklısı böyle bir ürün kullanmaniz.

Hocam benim amacım kenarda duran HDD mi değerlendirmek şu an bilgisayarımın depolama alanı yetmediği için böyle bir çözüm arayışındayım biraz daha ekonomik bir şeyler arıyorum. Yaza doğru laptopuma 500GB SSD takviyesi yapacağım zaten. Şu an istediğim ara çözüm.

Tabii ki laptopun içine takamam. Benim kutu dışında bahsettiğim sadece kablo olarak satılan modeller.
Bu tarz bir model benim işimi görür mü?
Harici güç prizi olan modeller daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. USB'nin yeteceğine emin değilim. Benim gördüklerim sürekli prizli kullanıyorlardı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı