3.5 upload ile LOL yayını yapılır mı?

BerkayKayrak

Hectopat
1584831802885.png

Arkadaşlar internetim yukarıda gördüğünüz gibi. Normalde daha yüksek upload alıyorum 3.5'in altına düşmüyor.
Sizce bu internet ile League of Legends, Counter-Strike gibi oyunların yayınını yapabilir miyim?
Yapabilirsem kaç P verebilirim yayının kalitesini?

Ilk başta 2900 bit-rate 720p@30 dene eğer ping çıkarsa 2500'e düşür aynı görüntüyle, gayet iyi bir yayın yapılıyor 720p ile bu bit-ratelerde. Ekran kartın Nvdia ve iyi bir kartsa Nvdia Nvenc kullan ek olarak.

Yayını açmasına açarsınız ancak yazanlar bir noktayı atlamış. Yayın açtığınızda muhtemelen pinginiz şaha kalkacak. Deneyip görebilirsiniz dediğimi.

TP-Link modem kullanıyorsa ki şahsen ben kullandım. Ve bu yüzden router aldım. Bandwidth Control yapınca o pingin şaha kalkmıyor. 5-10 arası ping artışı olur. TD-W9973 V3 kullandım. LOL yayınımda 15'den 17 çıkıyordu.

Yayını açmasına açarsınız ancak yazanlar bir noktayı atlamış. Yayın açtığınızda muhtemelen pinginiz şaha kalkacak. Deneyip görebilirsiniz dediğimi.
Ek olarak arkadaş Türkiye serverinde oynayacak diye tahmin ediyorum, onun için pek bir sıkıntı olmaz pingin şahlanması imkansız.
NVIDIA değil AMD RX590.
Ozaman AMD'nin yayın video işleyicisini kullanabilirsiniz, internette vardır hakkında video.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı