3.500-4.000 TL arası tablet tavsiyesi

xDizZzy

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2020
Mesajlar
1.181
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha çok video çekmek ve oyun oynamak için kullanacağım. Bu yüzden, bu özelliklere göre önerirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefona'da 2 bin liradan fazla para verilmeyeceğini düşünüyorum ben zaten. Tamam zengin olabilir ama bu kadar da para verdim gibi olsun diye boşu boşuna bir Tablet'e 3-4 bin vermezsin.

O senin düşüncen. Bana görede verilir eğer parası bolsa zaten paradı olmasa 4 bin TL tablet isremez. Demek ki tabletle bir işi varki istiyor. Zaten tablet telefonlara göre daha kullanışlı.
 
Tablet karşısında Telefon'un sözünü bile etmedim ki zaten ben. Telefona göre daha kullanışlı olduğunu biliyoruz çünkü daha büyük. Ve daha iyi bataryaya sahip.
 
Telefondan 2 kat büyükse 2 kat para verilir. O da sizin düşüncenize göre 4 bin TL ediyor.
Tablet fiyatlarını bilmediğiniz için 4 bin TL verilir diyorsunuz komik. Neyse tartışmıyacağım herkesin rehaf seviyesi maşallah çok iyi herhalde 4 bin TL verilir ya(!) peki peki, 4GB RAM yerine 8GB RAM, 32 hafıza yerine 128 hafıza bu yani.
 
4 Bin TL'ye tablet almak bildiğin parayı çöpe atmak gibi bir şey. Paran olsa bile tablet gibi basit bir cihaza 4 bin TL bence verilmez. 1000-1500 TL fiyatlarına yine işinizi fazlasıyla görecek tablet alabilirsiniz neden bir bilgisayar fiyatına paranızı çöpe atıyorsunuz?

Bilgisayarım 13.000 TL neden bir daha alayım?
 
Tablet fiyatlarını bilmediğiniz için 4 bin TL verilir diyorsunuz komik. Neyse tartışmıyacağım herkesin rehaf seviyesi maşallah çok iyi herhalde 4 bin TL verilir peki peki, 4GB RAM yerine 8GB RAM, 32 hafıza yerine 128 hafıza bu yani.

Adam 4 bin tl istemiş sanki sen veriyon parasını.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı