3.500 TL'ye kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

emir5959

Centipat
Katılım
25 Temmuz 2022
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2 aydır kulaklık arıyorum. En son Corsair Void Elite aldım fakat bir ay kullanamadan kırıldı çöp oldu. Logitech G733 almayı düşündüm mikrofonunda aşırı patlamalar meydana geldiğini ve mikrofonunun kötü olduğu kanısına vardım. Önceliğim Bluetooth'lu olması fakat Bluetooth'lu kulaklıklar baktığımda bütçemi aşan fiyatlar ile karşılaşıyorum. Bütçem 3500.
 
Oyun için Bluetooth tercih etmek, yapacağın en büyük hatalardan birisi olur.
Logitech G733 almayı düşündüm mikrofonunda aşırı patlamalar meydana geldiğini ve mikrofonunun kötü olduğu kanısına vardım.
Mikrofonu Blue VO!CE, yani G HUB üzerinden mikrofonuna ekolayzer yapabiliyorsun, üstelik oldukça detaylı bir arayüz seni karşılıyor.

1701728091579.png


Şarj bakımından fena değil. Ses kalitesi hakkında yorum yapamam, onu kullananlar yorumlasın. Bu kulaklığa dair profesyonel bir inceleme pek yok, RTINGS hariç. Oraya göre düşünürsek bass konusunda biraz zayıf gibi duruyor, bunun da sebebi 40mm sürücü kullanılması. Tabii ki sadece sürücü çapına bakmak doğru değil ama en temel etkenlerden birisi. Bunun dışında alınabilir gibi duruyor.
 
Oyun için Bluetooth tercih etmek, yapacağın en büyük hatalardan birisi olur.

Mikrofonu blue vo! CE, yani G HUB üzerinden mikrofonuna ekolayzer yapabiliyorsun, üstelik oldukça detaylı bir arayüz seni karşılıyor.

Eki Görüntüle 2041767

Şarj bakımından fena değil. Ses kalitesi hakkında yorum yapamam, onu kullananlar yorumlasın. Bu kulaklığa dair profesyonel bir inceleme pek yok, rtıngs hariç. Oraya göre düşünürsek bass konusunda biraz zayıf gibi duruyor, bunun da sebebi 40mm sürücü kullanılması. Tabii ki sadece sürücü çapına bakmak doğru değil ama en temel etkenlerden birisi. Bunun dışında alınabilir gibi duruyor.

Evet senin gibi birkaç arkadaşım daha bunu söyledi. Bluetooth'lu kulaklık almam konusunda fakat artık o kablonun bir yerime değeymesinden bıktımığım için Bluetooth'lu kulaklık istiyorum. Daha önce hiç kullanmadım o yüzden arafta kaldım. Çıkamıyorum. Sesinden memnun kalıcağıma eminim fakat tek kafama takılan kulaklığın mikrofonuydu Discord üzerinden G733 kullanan bir abim var sesi aşırı kötü geliyor. Yani 300 TL'lik Rampage kulaklık kullandım mikrofonu G733'ten daha güzeldi. Belki de senin söylediğin ekolayzır ayarlarını yapamamış olabilir. Bilmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı