3.5mm kulaklık mikrofonunu aparat gerektirmeden kullanmak mümkün mü?

Taner Cansever

Decapat
Daha fazla  
2 adet kulak içi kulaklık seçtim kendime bunları PC başında kulllanacağım fakat kullanırken mikrofonlarını kullanmam için ekstra bir aparata ihtiyacım var mı aşağıda bıraktığım kabloyu alsam işimi görür mü?

Almayı düşündüğüm kulaklıklar Amazon.com.tr
Amazon.com.tr
Ekstra olarak bilgisayarımın önünde şöyle bir giriş var aparat kullanmadan burayı kullanabilir miyim?

Dosya Ekleri

• fdhfdhfdh.jpg
    fdhfdhfdh.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 38
Buraya kulaklığı takın, çift işlevli bir port orası. Hem mikrofon hem ses bağlantisı var.
2 adet kulak içi kulaklık seçtim kendime bunları PC başında kulllanacağım fakat kullanırken mikrofonlarını kullanmam için ekstra bir aparata ihtiyacım var mı aşağıda bıraktığım kabloyu alsam işimi görür mü?

Amazon.com.tr
Ekstra olarak bilgisayarımın önünde şöyle bir giriş var aparat kullanmadan burayı kullanabilir miyim?

Amazon.com.tr
Aparatsız o girişe taktığın zaman kullanabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı