3-6 bin TL arasında klavye önerisi

Bu markadan klavye aldım hocam sağolsun kablosuz bağlantısı çalışmıyor verdiğim para boşa gitti ara sıra da tuşlar basmıyor rezil etti bu marka beni iade de kabul edilmiyor.
Attığım siteden mi aldınız hocam? Ben dün Bakırköy'de yerlerine gittim, ürünü denedim çok hoşuma gitti ancak siz öyle deyince düşündürdü. Hangi modelden almıştınız?

Attığım siteden mi aldınız hocam? Ben dün Bakırköy'de yerlerine gittim, ürünü denedim çok hoşuma gitti ancak siz öyle deyince düşündürdü. Hangi modelden almıştınız?

Aynı siteden almadım hocam ama satıcı siteyle aynıydı ben sadece N11 uzerinden furycube K99 Pro klavyesini aldım. Mümkünse aynı klavyeyi kullanma belki model farkından ötürü bir sorun yaşamazsınız ama sirf iade politikasi icin bu satıcıyı tercih etmezdim kutu açılınca iade almayız diyorlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251206_210857_n11.jpg
    Screenshot_20251206_210857_n11.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 11
Aynı siteden almadım hocam ama satıcı siteyle aynıydı ben sadece N11 uzerinden furycube K99 Pro klavyesini aldım. Mümkünse aynı klavyeyi kullanma belki model farkından ötürü bir sorun yaşamazsınız ama sirf iade politikasi icin bu satıcıyı tercih etmezdim kutu açılınca iade almayız diyorlar.
Yaşadığınız sorun canımı sıktı hocam. Ne olursa olsun bu satıcıdan bir ürün alacağım yakın zamanda. Herhangi bir sorun yaşarsam çok güzel uğraşırım, forumda da paylaşırım. Herkes forumda cayır cayır Furycube öneriyor bir problem varsa öğrenelim çünkü kağıt üstünde çok iyi duruyor ürünleri.

Yaşadığınız sorun canımı sıktı hocam. Ne olursa olsun bu satıcıdan bir ürün alacağım yakın zamanda. Herhangi bir sorun yaşarsam çok güzel uğraşırım, forumda da paylaşırım. Herkes forumda cayır cayır furycube öneriyor bir problem varsa öğrenelim çünkü kağıt üstünde çok iyi duruyor ürünleri.

Hocam üründe sorun yaşamasam gercekten güzel ürün fakat bir sorun yaşarsanız bayağı uğraşırsınız kutu açıldı diye iade edilmiyor şimdi bu ürünün hatasından ötürü garantiye göndermem gerekecek garantiyle ayrı uğraşamam gerekecek bilmediğim markalardan ürün almak istemiyorum ama bildiğim markalarda çok pahalı.

Bu tarz ürünler biraz da şans işi, ben 12 sene önce aldığım Motospeed CK104'ü 6-7 sene sorunsuz kullandım giriş seviyesi bir ürün olmasına rağmen. Asıl problemli nokta sizinle hiç ilgilenmemeleri ve yardımcı olmamaları. Bu arada 2.4 ghz bağlantıyı kuramıyorum dediniz ya klavyenin çerçevesinin altında vs. kaldırılması gereken bir switch var mı? Ya da tuşların basmama sorunu çok enteresan yazılımsal bir problem olmadığından emin oldunuz mu?

Bu tarz ürünler biraz da şans işi, ben 12 sene önce aldığım Motospeed CK104'ü 6-7 sene sorunsuz kullandım giriş seviyesi bir ürün olmasına rağmen. Asıl problemli nokta sizinle hiç ilgilenmemeleri ve yardımcı olmamaları. Bu arada 2.4 GHz bağlantıyı kuramıyorum dediniz ya klavyenin çerçevesinin altında vs. kaldırılması gereken bir switch var mı? Ya da tuşların basmama sorunu çok enteresan yazılımsal bir problem olmadığından emin oldunuz mu?

Yazılım bile klavyeyi görmüyor hocam dongle hiç çalışmıyor desem yeridir klavyenin altında herhangi kaldırılması gereken bir switch yok kendi kullanım kılavuzunda bile yer verilmemis.

Mail vs. attınız mı Mec Monkey'e ya da Furycube'a? Yoksa dümdüz kusurlu ürün gibi gözüküyor garantiye gönderdiniz mi henüz?

Mail vs. attınız mı mec Monkey'e ya da Furycube'a? Yoksa dümdüz kusurlu ürün gibi gözüküyor garantiye gönderdiniz mi henüz?

Yok hocam garantiye göndermedim mail attım maile cevap verdiler video istediler bende henüz onu yapacak vakit bulamadım.

Bakalım hocam ben de bir alışveriş yapayım siz de güncelleme geçersiniz bi' bakarız ne var ne yok.

Hayırlısı hocam, sen bir al inşallah bir sorun çıkmaz. Bana göre ürün güzel, benim şansıma böyle geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı