3.6 GHz E5300, R7 250'ye darboğaz yapar mı?

Aynı işlemci bende var. Darboğazın kralını yaşarsın.
Hemde darboğazın kralını yapar. 2 çekirdek bir işlemciye 750 Ti bile layık değil. İşlemciyi yükselt derim. Anakartın nedir ?
Ben 6570 ile darboğaz yapıyor diyorum siz 750 Ti'ı beslemesini bekliyorsunuz.
peki hd serisi hangi ekran kartı alabilirim veya hangi ekran kartı
Hemde darboğazın kralını yapar. 2 çekirdek bir işlemciye 750 Ti bile layık değil. İşlemciyi yükselt derim. Anakartın nedir ?
anakartım eski asus p5l-mx

peki hd serisi hangi ekran kartı alabilirim veya hangi ekran kartı

anakartım eski asus p5l-mx
HD serisi bir ekran kartı ile de oyun oynaman zor, bak bende hd 5450 vardı, GTA 5 de felaket derecede drop oluyordu. Şimdi yeni bir sistemim var full artı full i7 9700k, sıvı soğutma, Asus Rog Strix RTX 2060 OC Edition, 970 evo vs. Herşey süper gidiyor, ne takılma var ne kasma, birde 5.2 ye çıkardım işlemciyi, tadından yenmez :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu nasıl oluyor anlamadım adam bütün oyunları bu işlemciyle oynuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu nasıl oluyor anlamadım adam bütün oyunları bu işlemciyle oynuyor.

Düşük ayarlarda oynuyor :) Yalnız hayret kaldığım kısım, Anti Aliasing'i 8x yapmış, ben o işlemci olsaydım, durdur artık yeter dayanamıyorum derdim :)

Düşük ayarlarda oynamıyor, işlemciyi kullanan ayarları düşürüp ekran kartını kullanan ayarları yükseltmiş, 1080p'de işlemciyi yormayan bir oyun oynuyor. GTA 5'i 720p'de oynasın da görelim işlemcinin halini.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı