Core 2 Duo 3.6 GHz, R7 250 ile darboğaz yapar mı?

Yok bu forum üzerinden cevap verirse alacağım. Quad hangi işemciye eşit perf. Olarak. Birisi İ2 duo dan az yüksek işe yaramaz dedi. Daha niye i7 fiyatında ?

i7 fiyatı nerden çıktı arkadaşım? Quad Core işlemciler eski nesil ve 2.el olarak max 200 lira verirsin. Bazıları sınıfının en güçlü işlemcisi olduğu için 300 civarı isteyebilir, adamlar mecburen alıyor anakarta para vermemek için.

Zaten 400 500 Lira 0 ları ondan i7 fiyatı dedim ve toprak al buradada merak ettigin sorunun cevabı...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birde paylaştıgım videoda besleyememe durumu var fakat r7 240ı işlemcin besler çünki r7 240 low bir ekran kartı.

40 50 Görür Rahatlıkla ki öyle oldu bende. :)

Arkadaşımız 3.60 GHZ OC yapmış aynı linkteki gibi darboğaz olacağını sanmıyorum fakat 1080p oynayamayacağı kesin 1600x900 Yeterli ve r7 250 değilde r7 240 Almanı öneririm.

Bu arada LİNK:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Niye r7 240 öneriyorum linkte gtx650yi besleyemeyen bir işlemci var farkediyorsanız oyüzden.
r7 240 performansı veriyor o yüzdende ekran kartı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı