3 adet fandan PC açıldığında sadece 1 tanesinin çalışması

wOBUNAGA

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni kasa topladım aldığım kasanın önünde 3 adet fan var fakat PC açıldığında 1 tanesi çalışıyor acaba çok ısındığında mı çalısıyor yoksa topladığım yerdeki adam kablolamayı mı unuttu?

NOT: Fazla bilgisayar bilgim yok cevaplarınızı anlayacağım dilden söylerseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa modelini belirtirseniz daha sağlıklı bilgi verilir.

Otomatik çalışan fanlar yeni nesil ekran kartlarında var ama bu özelliğe sahip bir kasa görmedim. Yani sorun muhtemelen kablolama. Fakat siz yine de BIOS üzerinden fanların açık/kapalı durumunu kontrol edin.

Anakartta fan bağlantısı için yer kalmadıysa kabloyu boşta bırakmış olabilir. Siz yine de bir kontrol edin.

Kasa modelini belirtirseniz daha sağlıklı bilgi verilir.

Otomatik çalışan fanlar yeni nesil ekran kartlarında var ama bu özelliğe sahip bir kasa görmedim. Yani sorun muhtemelen kablolama. Fakat siz yine de BIOS üzerinden fanların açık/kapalı durumunu kontrol edin.
Thermaltake View 27 Midi-Tower Siyah Bilgisayar Kasası CA-1G7-00M1WN-00 - Nanokatalog kasa modeli budur arkadaşlar.

Anakartta fan bağlantısı için yer kalmadıysa kabloyu boşta bırakmış olabilir. Siz yine de bir kontrol edin.
Anakarttaki tam olarak yeri neresi oluyor ona göre kontrol edeceğim.

Galiba oyle olmuş boşta bi kablo var, ne yapmam lazim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı