3 ay spor sonuçları nasıl?

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Lat pulldown 50kg set çıkıyor.
Shoulder press makine 70kg set çıkıyor.
dB shoulder press 17.5-17.5 set çıkıyor.
Hammer curl gene 15-17.5 set çıkıyor.
Triceps pushdown 41.5 - 45kg set çıkıyor
60kg bench.
Kilo 65 boy 175 eskiden spora gitmiştim ama 2 yıl onceydi ve sadece birkaç ay gidip hiçbir şey yapmiyordum yani o zamanları spora gitmiş olarak bile gormuyorum hiçbir şey bilmeden arada gidip zaman geçirip eve donuyordum. Ayrıca başladığımdan beri +10kg kilo aldım kollar 28-29'dan 35 cm e çıktı.

Son düzenleme:
Kilona göre genel olarak iyi lat diğerlerine oranla düşük kalmış ama sırtada odaklanman lazım.

Kilona göre genel olarak iyi lat diğerlerine oranla düşük kalmış ama sırtada odaklanman lazım.

Hocam makine tek makara ondan daha zor ama daha çok odakikanirim sağ ol yorumun için.

Konu başlığini modlar boyle değişmiş ben degil.

Ağırlıkların lat hariç iyi. Sadece shoulder press i fazla buldum 70 kilo olduğuna emin misin lbs olmasın? Dikkat et omzunu çok zorlama bir sakatlık olursa ağrısı aylarca geçmiyor.

Ağırlıkların lat hariç iyi. Sadece shoulder press i fazla buldum 70 kilo olduğuna emin misin lbs olmasın? Dikkat et omzunu çok zorlama bir sakatlık olursa ağrısı aylarca geçmiyor.

Videoda var hocam shoulder press kg ile lbs degil kolay geliyor makinede omzum çok guclendi.

Normal.

Aynı kiloda 170 boyundayım, bu ağırlıkları arttırmak için verebileceğin bir öneri var mı lat de 40, fly da 35-40, shoulder press machine da 30-35 yapıyorum.

Aynı kiloda 170 boyundayım, bu ağırlıkları arttırmak için verebileceğin bir öneri var mı lat de 40, fly da 35-40, shoulder press machine da 30-35 yapıyorum.
Progressive overload yapmak, gereksiz yüksek hacim kullanmamak. (set, tekrar)

Her hafta ayni girmek yerine 2 haftada bir ağırlığı artitirip 6-8 tekrar arası ağırlığı yukseltiyorum bunun sonucunda hem guc hem fiziksel artış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…