3 ay tatilde ne yapılabilir?

palW

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 15 yaşındayım ve 3 ay tatil de kendimi geliştirmek istiyorum. Aktif olarak yaptığım şeyler GTA San Andreas oyununda skin yaparak günde ortalama 100-200 TL kazanıyorum (bazen sayı katlanıyor), mahalle yakınında bir gençlik merkezi buldum ve bilgisayar kursu açılmış oraya gideceğim başka ne yapabilirim gün içerisinde? Önümde neredeyse 8 saatlik bir boşluk kalıyor tüm gün LoL oynamak istemiyorum, canım sıkılıyor artık. Önerilerinizi bekliyorum.

Fotoğrafcılığa başla güzel fotoğraflar çektiğinde motivasyon gelir nereden bilirsin.

İleride işine yarayacak programlar öğrenebilirsiniz. Photoshop gibi. Video montajla ile ilgilenebilirsiniz.

Siz ilgileniyor musunuz? Profil fotoğrafınız ilgimi çekti AI yapımı mı? Böyle fotoğraflara ve sanatsal şeylere ilgim var.

Siz ilgileniyor musunuz? Profil fotoğrafınız ilgimi çekti AI yapımı mı? Böyle fotoğraflara ve sanatsal şeylere ilgim var.
Ben video montaj ve Photoshop ile ilgileniyordum. Sınav dolayısı ile bıraktım. Kısa sürede geri döncem.

Profil fotoğrafımı Pinterest üzerinden buldum. AI yapımı mı maalesef bilgim yok. Ben de çok seviyorum bu tarz sanatsal fotoğrafları. 😀

Ben video montaj ve Photoshop ile ilgileniyordum. Sınav dolayısı ile bıraktım. Kısa sürede geri döncem.

Profil fotoğrafımı Pinterest üzerinden buldum. AI yapımı mı maalesef bilgim yok. Ben de çok seviyorum bu tarz sanatsal fotoğrafları. 😀
Benim profilimde ki kendi fotoğrafım ama AI üzerinden yaptım. Böyle şeyler göze güzel geliyor ve göze batmayacak şekilde renkli şeyleri de seviyorum. Sizin de aynı bu şekilde renkli ve çok göze batmıyor. Yani gözümü almadı. Sizin AI den yaptınız zannettim. Güzelmiş

Benim profilimde ki kendi fotoğrafım ama AI üzerinden yaptım. Böyle şeyler göze güzel geliyor ve göze batmayacak şekilde renkli şeyleri de seviyorum. Sizin de aynı bu şekilde renkli ve çok göze batmıyor. Yani gözümü almadı. Sizin AI den yaptınız zannettim. Güzelmiş
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Acaba hangi AI programı ile yaptınız?

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Acaba hangi AI programı ile yaptınız?
Capcut uygulaması üzerinden yaptım ama paralıydı. Orada video montaj da var işimi görüyor.

Kapak fotoğrafı da güzelmiş sizin bu arada yeni gördüm. Kapak fotoğrafını nasıl ekleyebilirim kendimde? Özel mesaj varmı o yoldan size ulaşsam forumda yeniyim özellikleri bilmiyorum. Bazılsrı 100 mesaj istiyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı