3 ayda 15 kilo vermek mümkün mü?

Oğuzhan40

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, şu sıralar kalori açığı bırakıyorum fazla spora gidemiyorum işten kaynaklı 17 yaşındayım 185 boyum var 94-95 kilo bandındayım 3 ayda 15 kilo kadar vermeyi planlıyorum şekeri kestim arada birçok az tüketiyorum günlük almam gereken kalori miktarı 2800-3150 civarı imiş ben günden günde 1000-1300-1500 civarı almaya çalışıyorum elimden geldiğince 1800'ün üstünü görmemeye çalışıyorum. Su tüketiminin önemini anladım bir haftadır günde 3 ila 4 LT kadar içiyorum. Yüzümdeki izi kalan sivilceler gitmeye başladı. Haziran'ın ortasına kadar 88,87 kilo olmak istiyorum. Mümkün müdür?

Çoğunlukla alt vücuttan şikayetçiyim üst vücutta bir problem yok ancak bacaklar ve kalça çok can sıkıyor antrenmanlarımı alt vücut ve kardiyo ağırlıklı yapmaya başlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi bir diyet programı ile yapılır tabi ki sadece yemeği kesmek ile hızlıca kilo vermek zor her gün yarım saat bir saat tempolu yürüyüş yap yada spor salonuna gidebiliyorsan kardiyo yapmanı öneririm azimli olursan yaparsın.

Önceclikle günlük 1000-1500 kalori almak senin kilo alımını yavaşlatmaktan başka hiçbir şey yapmaz. Vücudunun çalışması için günlük alması gereken minimum kalorinin bile altında bu sayılar. Birçok kalori hesaplama sitesi var, günlük alman gereken kaloriyi hesapla ve 300-500 kalori daha altını almaya çalış ve hareketli ol. Su içmen güzel alışkanlık haline getir kilo dışındas da çok faydalı zaten.

Sağlıklı sağlıksız, yaptığın antrenman, metabolizman, aldığın makrolar vesaire her şeyden bağımsız bir şekilde günde 1.500 kalori açık veriyorsun, 90 günde 135.000 kalori yapar bu da 17.5 kilo yapar (vereceğin garanti demiyorum). Biraz daha uzun vadeli bir programla tartıdan bağımsız aynadaki görüntünü değiştirecek şekilde ilerlersen daha iyi olur.

İyi bir diyet programı ile yapılır tabii ki sadece yemeği kesmek ile hızlıca kilo vermek zor her gün yarım saat bir saat tempolu yürüyüş yap ya da spor salonuna gidebiliyorsan kardiyo yapmanı öneririm azimli olursan yaparsın.

İs çıkışı zor olabiliyor ancak okul çıkışı perşembe cuma cumartesi pazar kardiyo ile birlikte alt vücut ve üst vücut çalışabilirim.

Merhaba dostlar, şu sıralar kalori açığı bırakıyorum fazla spora gidemiyorum işten kaynaklı 17 yaşındayım 185 boyum var 94-95 kilo bandındayım 3 ayda 15 kilo kadar vermeyi planlıyorum şekeri kestim arada birçok az tüketiyorum günlük almam gereken kalori miktarı 2800-3150 civarı imiş ben günden günde 1000-1300-1500 civarı almaya çalışıyorum elimden geldiğince 1800'ün üstünü görmemeye çalışıyorum. Su tüketiminin önemini anladım bir haftadır günde 3 ila 4 LT kadar içiyorum. Yüzümdeki izi kalan sivilceler gitmeye başladı. Haziran'ın ortasına kadar 88,87 kilo olmak istiyorum. Mümkün müdür?

Çoğunlukla alt vücuttan şikayetçiyim üst vücutta bir problem yok ancak bacaklar ve kalça çok can sıkıyor antrenmanlarımı alt vücut ve kardiyo ağırlıklı yapmaya başlayacağım.

Mümkün ben 1 ayda 7 kilo vermiştim.

Mümkün hocam. Eğer karışık anlatımı biraz kafanızı karıştırmaz ise korhan ballı'nın programını tavsiye edebilirim. 3 Ayda -25Kg garanti ediyordu.

İs çıkışı zor olabiliyor ancak okul çıkışı perşembe cuma cumartesi pazar kardiyo ile birlikte alt vücut ve üst vücut çalışabilirim.
Yaparsın rahat ol 3 ay uzun süre ama sisteme bağlı kalmaya dikkat et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı