3 ayda 50 bin sıralama yapılır mı?

• Konuyu başlatan Tiagon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.532
TYT netim 60-80 arasında sınav zorluğuna göre değişiyor genel olarak 70-80 aralığı ama. AYT ise 20 net civarı. 3 ay sağlam çalışsam sayısal 50k gelir mi?

OBP'ye bağlı olarak değişir ama öyle süper zeka değilsen yahut günde 12 saat Full verim çalışamıyorsan hayal gibi.

Kardeşim 100k sıralamaya Burger King'te kasiyer olabilirsin anca.

Hocam abartmayın o kadar da değil.

TYT'si 20 net değil arkadaşlar kafayı mı sıyırdınız?
AYT basarsa hayal falan değil.

Hocam AYT sayısal sıralaması çoğunlukla matematiğe bağlı 50-100k arasında ve AYT matın iyi olması da aslında sağlam bir TYT'den geçiyor 3 ayda TYT'yi o düzeye çıkarıp üzerine AYT'yi artırmak bir tık hayal gibime geldi.

Hocam abartmayın o kadar da değil.

Hocam AYT sayısal sıralaması çoğunlukla matematiğe bağlı 50-100k arasında ve AYT matın iyi olması da aslında sağlam bir TYT'den geçiyor 3 ayda TYT'yi o düzeye çıkarıp üzerine AYT'yi artırmak bir tık hayal gibime geldi.

Ben bunu söylediğim de linç yiyorum nedense :D herhalde bu forumda hayal satınca iyi biri oluyosun anladığım kadarıyla gerçi bu Türkiye'nin her yerinde böyle.

Ben bunu söylediğim de linç yiyorum nedense :D herhalde bu forumda hayal satınca iyi biri oluyosun anladığım kadarıyla gerçi bu Türkiye'nin her yerinde böyle.
Kimsenin sizi linçlediği yok üslubunuz yanlış bunu doğru bir şekilde anlatabilseniz sorun çıkmazdı zaten arkadaş ne güzel yazmış kimsenin de ona bişey dediği yok sorun sizde olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı