Katalonyayaslm
Centipat
TYT Türkçeden başladım ses bilgisindeyim aynı zamanda coğrafyada ilerletiyorum yavaş yavaş 3 ayda tüm TYT biter mi? Atematik hariç.
Günde 12 saatlere çıkacaksan 2 ayda 1 ayda yine biter matematik en uzun ders çünkü.
Türkçe kesin biter. Eğer temel sıfırsa feni tam anlamıyla bitiremeyebilirsin. Şu biter mi bu biter mi değil de her gün sistemli bir şekilde ilerlersen konuları toplaman daha kolay olur.
Ucu ucuna biter diye düşünüyorum Türkçe 2 haftada bile biter az çok bir şey biliyorsan.
Zaten Türkçede konu çalışma dediğin kısım dil bilgisi. Paragraflar için sabahları günlük 20 paragraf ile başlayabilirsin.Sıfırım hocam mezunum ve her gün sistemli kitap okuyorum yeni alışkanlık edindim soruyu anlamak için okumak gerekiyor sanırım
Bir de şunu yapmaZaten sözelden gireceğim bu sene hocam çok da yıpratamaya gerek yok gibi özverili gitmek daha mantıklı diye düşünüyorum.
Zaten Türkçede konu çalışma dediğin kısım dil bilgisi. Paragraflar için sabahları günlük 20 paragraf ile başlayabilirsin.
Bir de şunu yapmatabii hedefin ne bilmiyorum ama her zaman yüksekleri hedefle daha iyisini yapmaya çalış yoksa olmaz. Eğer gerçekten kaliteli bir eğitim hayal ediyorsan günün belirli zamanlarını (aynı iş gibi) buna ayırmaktan sakınca gelmez bence. Bir süre sonra konuları anlayınca soruları çözmekten de zevk alacaksın hem.
Günde en az 8 saatle tamı tamına biter ve oturur, denemelerle desteklersin.TYT Türkçeden başladım ses bilgisindeyim aynı zamanda coğrafyada ilerletiyorum yavaş yavaş 3 ayda tüm TYT biter mi? Atematik hariç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.