3 ayda vücut nasıl geliştirilir?

hasanali0781

Femtopat
Katılım
21 Şubat 2023
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
3 ayda burnumu yüzümü egzersizler ile inceltip her gün soğuk duş alsam, 90 gün boyunca haftanın 5 günü 2 saat çalışsam, günde 1200 kalori versem nasıl bir şey olur? Şu an yakısıklı denemez ama bazı kızlar yakısıklısın diyor. Yakısıklı olmak istiyorum yağ oranı düştükçe çekiclik artıyormus sanırm. Yas 15, kg 60, boy 165 falan. Bunları 3 ayda yapabilir miyim? Yaparsam çekici olur muyum ve kendime göre de bir saç modeli bulsam?
 
3 ayda yaparım, yunan tanrısı gibi vücudum olur kafasıyla girersen 3 ayın sonunda çok üzülürsün. Fakat istikrarlı bir şekilde ilerlersen ne kadar zamanda olması gerekiyorsa o kadar zaman uğraşırsan, bu işi kendine hobi olarak kabul ettirirsen istediğin kıvama eninde sonunda geleceksin.
 
Spor bir yaşam tarzı olmalı. Aksi takdirde kolay kolay memnun olamazsın. Dediğin şeyler doğru yağ oranı düşünce yüzündeki kemik yapıları daha belirgin olur. Yüz yogası ile de bunu destekleyebilirsin. Sonuç olarak yakışıklı olmak için spor yapılmaz :) ama sporu yaşam tarzı haline getirirsen sana istemediğin kadar fayda sağlar.
 
3 ayda yaparım, Yunan tanrısı gibi vücudum olur kafasıyla girersen 3 ayın sonunda çok üzülürsün. Fakat istikrarlı bir şekilde ilerlersen ne kadar zamanda olması gerekiyorsa o kadar zaman uğraşırsan, bu işi kendine hobi olarak kabul ettirirsen istediğin kıvama eninde sonunda geleceksin.

En doğru yorum ben ne adamlar gördüm 3 ayda arnold olacağım diye başlayıp 2. gün bırakan bende söyleyeyim 3 ayda bir b*k olmaz ancak elin nasırlaşır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı